D dAYI dAYIOĞLU Centipat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 92 14 Mart 2020 #12 Silinen üye dedi: O sitelere güvenme. Genişletmek için tıkla... Neden?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.296 Makaleler 42 Çözümler 274 14 Mart 2020 #13 O siteler çoğunlukla yanlış bilgi içeriyor. Şu soruma cevap verin; Mithat Berhan dedi: Hangi çözünürlükte kullanılacak? 2K ve üstü ise ilk seçenek olabilir ancak 1080P ise ikinci seçenek daha mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla...
O siteler çoğunlukla yanlış bilgi içeriyor. Şu soruma cevap verin; Mithat Berhan dedi: Hangi çözünürlükte kullanılacak? 2K ve üstü ise ilk seçenek olabilir ancak 1080P ise ikinci seçenek daha mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla...
D dAYI dAYIOĞLU Centipat Katılım 12 Mart 2020 Mesajlar 92 14 Mart 2020 #14 Mithat Berhan dedi: O siteler çoğunlukla yanlış bilgi içeriyor. Şu soruma cevap verin; Genişletmek için tıkla... Efendim cevaplarınız için teşekkürler, ben daha nasıl bi monitör alacağıma karar vermedim. Ama bu bilgi yeter de artar. Sistemi alırken kendi kendime düşünüp karar veririm.
Mithat Berhan dedi: O siteler çoğunlukla yanlış bilgi içeriyor. Şu soruma cevap verin; Genişletmek için tıkla... Efendim cevaplarınız için teşekkürler, ben daha nasıl bi monitör alacağıma karar vermedim. Ama bu bilgi yeter de artar. Sistemi alırken kendi kendime düşünüp karar veririm.