Ugur381 Decapat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #11 volkankelebek dedi: O paraya yazık o sistem için biraz daha iyisi alınabilir. Genişletmek için tıkla... Mesela ne alınabilir monitör dahil. Saint Lucia dedi: Sistem alınır. Çünkü bileşenler var ayrıca GPU fena değil. Ben şöyle yapardım. O işlemciyi satar bütçeye katar en az 3600 işlemci alır daha güncel bir sistem elde ederdim. Genişletmek için tıkla... Hocam beni yaz sonuna kadar idare ederse bu yıl bitmeden Ryzen 5 3600X falan alabilirm.
volkankelebek dedi: O paraya yazık o sistem için biraz daha iyisi alınabilir. Genişletmek için tıkla... Mesela ne alınabilir monitör dahil. Saint Lucia dedi: Sistem alınır. Çünkü bileşenler var ayrıca GPU fena değil. Ben şöyle yapardım. O işlemciyi satar bütçeye katar en az 3600 işlemci alır daha güncel bir sistem elde ederdim. Genişletmek için tıkla... Hocam beni yaz sonuna kadar idare ederse bu yıl bitmeden Ryzen 5 3600X falan alabilirm.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #12 Ugur381 dedi: Hocam beni yaz sonuna kadar idare ederse bu yıl bitmeden Ryzen 5 3600X falan alabilirm. Genişletmek için tıkla... İdare eder tabii ki. Darboğaz yapacak bir sistem değil.
Ugur381 dedi: Hocam beni yaz sonuna kadar idare ederse bu yıl bitmeden Ryzen 5 3600X falan alabilirm. Genişletmek için tıkla... İdare eder tabii ki. Darboğaz yapacak bir sistem değil.
Ugur381 Decapat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #13 Saint Lucia dedi: İdare eder tabii ki. Darboğaz yapacak bir sistem değil. Genişletmek için tıkla... Zaten oynadığım oyunlar Valorant LoL Minecraft yüksek FPS alsam yeterli.
Saint Lucia dedi: İdare eder tabii ki. Darboğaz yapacak bir sistem değil. Genişletmek için tıkla... Zaten oynadığım oyunlar Valorant LoL Minecraft yüksek FPS alsam yeterli.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #14 Ugur381 dedi: Zaten oynadığım oyunlar Valorant LoL Minecraft yüksek FPS alsam yeterli. Genişletmek için tıkla... İstediğin FPS'yi alırsın. İşlemci biraz bazı noktalarda seni üzebilir. Fakat genel olarak işini görür. Belirttiğin 3 oyunda CPU ağırlıklı.
Ugur381 dedi: Zaten oynadığım oyunlar Valorant LoL Minecraft yüksek FPS alsam yeterli. Genişletmek için tıkla... İstediğin FPS'yi alırsın. İşlemci biraz bazı noktalarda seni üzebilir. Fakat genel olarak işini görür. Belirttiğin 3 oyunda CPU ağırlıklı.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 25 Haziran 2022 #15 Vatan bilgisayarda RTX 3050 olan bir sistem vardı 9500 liraya ona bak duruyorsa al.
Ugur381 Decapat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #16 Saint Lucia dedi: İstediğin FPS'yi alırsın. İşlemci biraz bazı noktalarda seni üzebilir. Fakat genel olarak işini görür. Belirttiğin 3 oyunda CPU ağırlıklı. Genişletmek için tıkla... Anladım ilerleyen zamanlarda işlemciyi değiştiririm devam eder.
Saint Lucia dedi: İstediğin FPS'yi alırsın. İşlemci biraz bazı noktalarda seni üzebilir. Fakat genel olarak işini görür. Belirttiğin 3 oyunda CPU ağırlıklı. Genişletmek için tıkla... Anladım ilerleyen zamanlarda işlemciyi değiştiririm devam eder.
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.459 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #17 Ugur381 dedi: Anladım ilerleyen zamanlarda işlemciyi değiştiririm devam eder. Genişletmek için tıkla... Önerim onu satıp 3600X almaktansa 5600 gibi yeni nesillere bakmanız. Hayırlı olsun.
Ugur381 dedi: Anladım ilerleyen zamanlarda işlemciyi değiştiririm devam eder. Genişletmek için tıkla... Önerim onu satıp 3600X almaktansa 5600 gibi yeni nesillere bakmanız. Hayırlı olsun.