R5 1600 AF sistem ne kadar eder?

Hocam peki 13 14 k eder mi merak ettiğimden soruyorum.
Etmez maximum ederi 8000TL o sistemin. Dediğim gibi 16'ya zaten RX6600 sistem var 0 olarak. Aynı sistemi bilen biri 12 bin TL'ye 2. el bulur zaten. 4500TL'ye en kral IPS monitör'ü 0 olarak alır.

Senin hem parçalar eski veya kalitesiz hemde monitör yalan olmasın iyi bir model değil.

Bu fiyatın daha altına versem ben zararda olurdum zaten kasa 8.400TL'ye alındı monitör 5000TL klavyede 600TL.

Bu fiyatın daha altına versem ben zararda olurdum zaten kasa 8.400TL'ye alındı monitör 5000TL klavyede 600TL.
2. elde kar etmek diye birşey olmaz sen 8400'e aldın ama sistemi yıllarca kullandın o eskiyen üründen birde kar etme derdine girmemen lazım ama bizim ülke böyle nedense bu parayı verdim daha fazlasına satmam lazım durumu çok.

Neyse yapacak birşey yok.

Vallahi hocam 2 aylık sistem zaten bende kar etme durumundayım.
Zaten kar edebileceğin birini bulmuşsun. Dediğim gibi normalde o sistem zaten o fiyata alınmaz senin verdiğinde ilk başta fazla ama 13 bin TL verip 17500TL almak garip alacak adam hiç gram bilgisayardan anlamaması lazım.

@DMN yani kar etme durumu olur nasıl olduğuna bağlı.
Ürün aşırı indirimli yakalanmıştır veya durumu iyidir ve ürünlerin fiyatı fırlamıştır hadi aldığından daha fazlaya satarsın ama 500 serisi kartlar 2017 yılında çıktı dile kolay 7 senelik sistem ve monitör için o fiyatı verecek.

Değil mi tüm oyunları en yüksek ayarda açar hayali ile giriyor ama orada arkadan bir ekolu zorrrt sesi ile kalıyor. Ben kendi vicdanıma yedirip o fiyata satamazdım sistemi.

Adam bildiğin RX 580 ile RTX 4060 takas ediyor .

İfadeler: DMN
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…