Sistemi yeni dizdim ve bütün parçalar sıfır. Dün Windows 10 kurdum, 10 dakika sonra mavi ekran hatası verdi. PC kendini resetliyor ve yine mavi ekran hatası alıyorum. Eski bir ekran kartı kullandım.
Sistem şu şekilde:
MSI B450A Pro Max.
AMD Ryzen 5 1600 AF.
Corsair Vengeance 8 GB 3200MHz.
AMD Radeon HD 7000.
Adata XPG SX8100.
Ekran kartından dolayı mı bu hatayı alıyorum, yoksa başka sistem hatasından dolayı mı? Teşekkür ederim.
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi ekran hatalarının nedenini öğrenebiliriz. Minidump dosyaları C:\Windows\Minidump klasöründe bulunur ve DMP uzantılıdır. Bu dosyaları sizden istediğimizde...
Bu durum işimizi biraz zorlaştırıyor. Ekran kartı olmadan görüntü alamazsınız. BIOS resetleyip deneyebilirsiniz. Fişten çekin ve BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin.