R5 1600 AF sistem yüksek CPU kullanımı

Adrenokrom

Centipat
Bilgisayar açıldığında 30 40 dakika CPU kullanımı hep %100. Yeniden başlattığımda bir müddet sonra kullanımlar düşüyor fakat basit bir program sekmeye tıkladığımda ani yükselip düşmeler devam ediyor. Ve sıcaklıkları izliyorum boşta CPU Diyot 65 dereceleri gördüğü oluyor sonra tekrar 38 derecelere düşüyor. bilgisayarın kendisine gelmesi bir saati buluyor bu olay son iki gündür böyle. Yaptığım şeylerin aynısını yapıyorum sıcaklıklarda bir artış var nedeni nedir? Sizce sorun donanımsal mı?
Kaspersky ile taradım virüs bulmadı.
İşlemci R5 1600 AF.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımsal olduğunu zannetmiyorum. Büyük ihtimalle Windows ile alakalı bir durum. Format atmanızı öneririm.

Peki bu güç seçeneklerindeki olan sekmelerden hangisini seçmeliyim? Onunla alakasıda olabilir mi bu durumumun? Ryzen Balanced seçili bende. Onu Nihai performans ya da dengeliye alayım mı?

Bu süreçte hiç mavi ekran aldın mı?
Peki bu güç seçeneklerindeki olan sekmelerden hangisini seçmeliyim? Onunla alakasıda olabilir mi bu durumumun? Ryzen balanced seçili bende. Onu nihai performans ya da dengeliye alayım mı?

Onun ile bir alakası yok ben virüs olduğunu düşünüyorum fakat mavi ekran aldıysan sıklıklıkla donanımsal ya da yazılımsal bir sıkıntı olabilir.

Bu süreçte hiç mavi ekran aldın mı?

Onun ile bir alakası yok ben virüs olduğunu düşünüyorum fakat mavi ekran aldıysan sıklıklıkla donanımsal ya da yazılımsal bir sıkıntı olabilir.

Balanced da kalabilir performans istiyorsan nihai alabilirsin tavsiye etmem masaüstünde PC'nin yüksek frekanslara çıkmasına gerek yok.
Mavi ekran almadım. Ve Kaspersky ile taradım. Format mı tek çare?

Temiz bir format at başka çare yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…