Bilgisayar açıldığında 30 40 dakika CPU kullanımı hep %100. Yeniden başlattığımda bir müddet sonra kullanımlar düşüyor fakat basit bir program sekmeye tıkladığımda ani yükselip düşmeler devam ediyor. Ve sıcaklıkları izliyorum boşta CPU Diyot 65 dereceleri gördüğü oluyor sonra tekrar 38 derecelere düşüyor. bilgisayarın kendisine gelmesi bir saati buluyor bu olay son iki gündür böyle. Yaptığım şeylerin aynısını yapıyorum sıcaklıklarda bir artış var nedeni nedir? Sizce sorun donanımsal mı?
Kaspersky ile taradım virüs bulmadı.
İşlemci R5 1600 AF.
Peki bu güç seçeneklerindeki olan sekmelerden hangisini seçmeliyim? Onunla alakasıda olabilir mi bu durumumun? Ryzen Balanced seçili bende. Onu Nihai performans ya da dengeliye alayım mı?
Peki bu güç seçeneklerindeki olan sekmelerden hangisini seçmeliyim? Onunla alakasıda olabilir mi bu durumumun? Ryzen balanced seçili bende. Onu nihai performans ya da dengeliye alayım mı?