Valorant'a girmeye çalışırken aldım. Bilgisayar 1-2 kere kendini güncelleyip yeniden başlattı ve şimdilik stabil. Muhtemelen Valorant kaynaklıdır ama yine de bilirkişilerin fikrini almak istedim, bakarsanız sevinirim.
Ayrıca sistemde USB yoluyla bağlı ölü sayılacak bir HDD vardı, onu da çıkarttım.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Selam, bugün sizlerle akıllarda soru işareti bırakan sanal bellek konusunu ele alacağız. Öncelikle sanal bellek nedir ve ne işe yarar bunu bir görelim. Sanal bellek; sisteminizde bulunan fiziksel RAM’in yetmediği durumlarda devreye giren ve RAM’i taklit eden bir yapıdır. Tabii bu yapı bizim...
Selam, bugün sizlerle akıllarda soru işareti bırakan sanal bellek konusunu ele alacağız. Öncelikle sanal bellek nedir ve ne işe yarar bunu bir görelim. Sanal bellek; sisteminizde bulunan fiziksel RAM’in yetmediği durumlarda devreye giren ve RAM’i taklit eden bir yapıdır. Tabii bu yapı bizim...