Ege Utku Decapat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 250 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #11 GokhanYigitGya dedi: Yaratmaz. Ben öyle kullanıyorum Windows 11'i Genişletmek için tıkla... Anladım. Windows 11 den memnunmusunuz ayrıca hata vs. veriyor mu ? Birde ben baya ugrastim sonunda yaptim biosta acma yoktu.
GokhanYigitGya dedi: Yaratmaz. Ben öyle kullanıyorum Windows 11'i Genişletmek için tıkla... Anladım. Windows 11 den memnunmusunuz ayrıca hata vs. veriyor mu ? Birde ben baya ugrastim sonunda yaptim biosta acma yoktu.
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.180 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2021 #12 Ege Utku dedi: Anladım. Windows 11'den memnun musunuz ayrıca hata vs. veriyor mu? Bir de ben bayağı ugrastim sonunda yaptim BIOS'ta acma yoktu. Genişletmek için tıkla... Öncelikle sizin adınıza sevindim. Ben şahsen çok memnunum. Şuan hata yok.(Sürüm 22000.318 yani en günceli.) Daha önce de karşılaşmadım. İşlemcim Intel işlemci olduğu için uzun süredir kullanıyorum fakat sizde endişelenmeyin. AMD işlemci hatası da tam olarak geçen güncelleme ile düzeltildi.
Ege Utku dedi: Anladım. Windows 11'den memnun musunuz ayrıca hata vs. veriyor mu? Bir de ben bayağı ugrastim sonunda yaptim BIOS'ta acma yoktu. Genişletmek için tıkla... Öncelikle sizin adınıza sevindim. Ben şahsen çok memnunum. Şuan hata yok.(Sürüm 22000.318 yani en günceli.) Daha önce de karşılaşmadım. İşlemcim Intel işlemci olduğu için uzun süredir kullanıyorum fakat sizde endişelenmeyin. AMD işlemci hatası da tam olarak geçen güncelleme ile düzeltildi.