Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 11 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar yakın zamanda ekran kartı GTX 1660 Super olan bir sistem toplamayı düşünüyorum ve işlemciyi ne alsam konusunda kararsızım. Başlıkta belirttiğim gibi nasıl bir seçim yapılmalı?
Arkadaşlar yakın zamanda ekran kartı GTX 1660 Super olan bir sistem toplamayı düşünüyorum ve işlemciyi ne alsam konusunda kararsızım. Başlıkta belirttiğim gibi nasıl bir seçim yapılmalı?
Sönmez Reis Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 620 Çözümler 3 11 Haziran 2020 #2 Yerinde olsam eğer yayın ve render yapmayacaksam 1600+144 alırdım.
Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 11 Haziran 2020 #3 Sönmez Reis dedi: Yerinde olsam eğer yayın ve render yapmayacaksam 1600+144 alırdım. Genişletmek için tıkla... Sadece oyun oynayacağım. Ama Witcher 3'ü ilk kez Ultra grafiklerde oynayacağım ve daha nicesini. Sizce R5 1600 AF işlemci buna yeter midir?
Sönmez Reis dedi: Yerinde olsam eğer yayın ve render yapmayacaksam 1600+144 alırdım. Genişletmek için tıkla... Sadece oyun oynayacağım. Ama Witcher 3'ü ilk kez Ultra grafiklerde oynayacağım ve daha nicesini. Sizce R5 1600 AF işlemci buna yeter midir?
Sönmez Reis Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 620 Çözümler 3 11 Haziran 2020 #4 Zacsha dedi: Sadece oyun oynayacağım. Ama Witcher 3'ü ilk kez Ultra grafiklerde oynayacağım ve daha nicesini. Sizce R5 1600 AF işlemci buna yeter midir? Genişletmek için tıkla... Kesin konuşamam ama bu video sanırım yardımcı olur ve bence rahatlıkla oynatır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zacsha dedi: Sadece oyun oynayacağım. Ama Witcher 3'ü ilk kez Ultra grafiklerde oynayacağım ve daha nicesini. Sizce R5 1600 AF işlemci buna yeter midir? Genişletmek için tıkla... Kesin konuşamam ama bu video sanırım yardımcı olur ve bence rahatlıkla oynatır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 11 Haziran 2020 #5 Sönmez Reis dedi: Kesin konuşamam ama bu video sanırım yardımcı olur ve bence rahatlıkla oynatır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biraz da aceleci davranmak istiyorum malum sürekli fiyatlar yavaş yavaş artıyor. Bütçe biriktirene kadar fiyatlar daha da uçacak ama yine de teşekkür ederim.
Sönmez Reis dedi: Kesin konuşamam ama bu video sanırım yardımcı olur ve bence rahatlıkla oynatır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biraz da aceleci davranmak istiyorum malum sürekli fiyatlar yavaş yavaş artıyor. Bütçe biriktirene kadar fiyatlar daha da uçacak ama yine de teşekkür ederim.