Evet var, ne yazık ki kaliteli kapasitörleri ve reaktif gücü düzgün veremeyen +80 adı altındaki Hadron, Frisby, Gamepower, gametech, powerboost gibi ürünlerin alınmaması gerekiyor ve forumda da yeni PC toplayacak kullanıcılara da önermiyoruz. Daha sonradan neden sistemimden tam performans alamıyorum, neden FPS çok düşük, neden kasam/ekran kartım fazla ısınıyor gibi sorunlarla karşılaşmamak adına bu yüzden gerçek ve güvenilir gücü, kaliteli komponentlerle sağlayan güç kaynaklarına yönelmemiz gerekiyor. (Corsair, Cooler Master, Seasonic, EVGA, Be Quiet, Gigabyte gibi). Ayrıca zamanında GTX 550 Ti'ı 400W Everest PSU'yla kullanmıştım, tabii daha küçüktüm neyin ne olduğundan pek haberim yoktu o zamanlar. Oynamış olduğum oyunların neredeyse hiçbir tanesinden verim alamamıştım, en basitinden bir CoD 4 MW bile 20 FPS çalışıyordu, en son bu durumu Technopat'a paylaşmıştım, sonrasındaysa yeni bir güç kaynağı alarak bu durumu çözüme kavuşturmuştum. Size de önerim eğer durumunuz el veriyorsa güç kaynağınızı o sisteme emanet etmeyin, şiddetle değiştirmenizi tavsiye ederim.