R5 1600 AF ve GTX 1650 sistem The Last of Us kaldırır mı?

Carn0w

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, zamanında çok az PS3'ten oynayabildiğim TLOU part 1'i almak ve oynamak istiyorum ama sistemim kaldırır mı emin değilim. Acaba sistemim kaldırır mı? Sistem özelliklerim aşağıda.
Ryzen 5 1600 AF.
GTX 1650 4 GB.
16 RAM.

Merhaba, zamanında çok az PS3'ten oynayabildiğim TLOU part 1'i almak ve oynamak istiyorum ama sistemim kaldırır mı emin değilim. Acaba sistemim kaldırır mı? Sistem özelliklerim aşağıda.
Ryzen 5 1600 AF.
GTX 1650 4 GB.
16 RAM.
fsrla oynarsın 60 fps üstü rahat

fsrla oynarsın 60 fps üstü rahat
disslike atan arkadaş ne yaşıyor kendim fsr lı ve fsrsız fpsleri test ettim fsr açarsa 60 fps üstü oynaması mümkün

Son düzenleme:
Ryzen 5 1600 AF.
GTX 1650 4 GB.
16 RAM.
FPS'in en düşük olduğu bir yerde FSR ve FG ile 60 FPS görebiliyor, 1080P düşükte:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece FSR 3 ile şahsen oynamayı öneririm.
Disslike atan arkadaş ne yaşıyor kendim fsr lı ve fsrsız fpsleri test ettim fsr açarsa 60 fps üstü oynaması mümkün.
Herkesin aksini söyleyecekseniz kanıt atın herzaman. Aksi durumda koyun sürüsü gibi "Beğenmedim." emojisi atan çok fazla insan var ve çığ gibi büyür. Cidden haklı olsanız bile konu sahibi de doğal olarak sizi dinlemez.

Bu tarz konularda videolu kanıt zorunlu olmalı bence.

FPS'in en düşük olduğu bir yerde FSR ve fg ile 60 FPS görebiliyor, 1080p düşükte:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece FSR 3 ile şahsen oynamayı öneririm.

Herkesin aksini söyleyecekseniz kanıt atın her zaman. Aksi durumda koyun sürüsü gibi "beğenmedim." emojisi atan çok fazla insan var ve çığ gibi büyür. Cidden haklı olsanız bile konu sahibi de doğal olarak sizi dinlemez.

Bu tarz konularda videolu kanıt zorunlu olmalı bence.

Ben oyunu kendim oynadığım için fikir vermek istedim FSR ile ilgili fakat konu sahibi zaten kaç FPS alırım dememiş oyunu kaldırır mı demiş ve bende ona FSR ile 60 FPS şekilde kaldıracağını söyledim olay bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı