Heheboi Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 28 Çözümler 1 22 Eylül 2021 #1 İşlemcim Ryzen 5 1600 AF, ekran kartım Gigabyte GTX 1660 OC Edition. Resimde gözüken, aldığım değerler normal midir? Değilse nasıl çözebilirim?
İşlemcim Ryzen 5 1600 AF, ekran kartım Gigabyte GTX 1660 OC Edition. Resimde gözüken, aldığım değerler normal midir? Değilse nasıl çözebilirim?
emrebello Decapat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #2 Oyun içi değerler atar mısınız? hocam ve o işlemci o ekran kartını rahatlıkla besler.
SynSheen Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #3 Darboğaz olmaz fakat Valorant gibi bir oyunda işlemci yüksek kullanımlarda gezebilir gayet normaldir.
Darboğaz olmaz fakat Valorant gibi bir oyunda işlemci yüksek kullanımlarda gezebilir gayet normaldir.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.979 Çözümler 81 Yer Başkent 22 Eylül 2021 #4 Sadece o değerden anlayamayız, 1080p kullandığınızı varsayıyorum. 144 FPS sabit birde ekran kartı da yatıyor işlemci de.
Sadece o değerden anlayamayız, 1080p kullandığınızı varsayıyorum. 144 FPS sabit birde ekran kartı da yatıyor işlemci de.
Heheboi Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 28 Çözümler 1 22 Eylül 2021 #5 emrebello dedi: Oyun içi değerler atar mısınız? Hocam ve o işlemci o ekran kartını rahatlıkla besler. Genişletmek için tıkla... AceTeq dedi: Sadece o değerden anlayamayız, 1080p kullandığınızı varsayıyorum. 144 FPS sabit bir de ekran kartı da yatıyor işlemci de. Genişletmek için tıkla... Alın abiler oyun içi görüntü bu ekran kartı kullanımı %40'ı geçmiyor CPU biraz daha az yüzdeliklerde normal midir sizce yoksa darboğaz mı oluyor? Dosya Ekleri Adsız.png 2,7 MB · Görüntüleme: 55
emrebello dedi: Oyun içi değerler atar mısınız? Hocam ve o işlemci o ekran kartını rahatlıkla besler. Genişletmek için tıkla... AceTeq dedi: Sadece o değerden anlayamayız, 1080p kullandığınızı varsayıyorum. 144 FPS sabit bir de ekran kartı da yatıyor işlemci de. Genişletmek için tıkla... Alın abiler oyun içi görüntü bu ekran kartı kullanımı %40'ı geçmiyor CPU biraz daha az yüzdeliklerde normal midir sizce yoksa darboğaz mı oluyor?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.979 Çözümler 81 Yer Başkent 22 Eylül 2021 #6 Heheboi dedi: Alın abiler oyun içi görüntü bu ekran kartı kullanımı %40'ı geçmiyor CPU biraz daha az yüzdeliklerde normal midir sizce yoksa darboğaz mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Bu oyun sistemi yoramaz. O yüzden sistem oyunun istediği kadar FPS veriyor burada darboğaz gibi bir şey söz konusu değil.
Heheboi dedi: Alın abiler oyun içi görüntü bu ekran kartı kullanımı %40'ı geçmiyor CPU biraz daha az yüzdeliklerde normal midir sizce yoksa darboğaz mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Bu oyun sistemi yoramaz. O yüzden sistem oyunun istediği kadar FPS veriyor burada darboğaz gibi bir şey söz konusu değil.
emrebello Decapat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #7 Heheboi dedi: Alın abiler oyun içi görüntü bu ekran kartı kullanımı %40'ı geçmiyor CPU biraz daha az yüzdeliklerde normal midir sizce yoksa darboğaz mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Normal ama ağır bir oyunda denemen lazım Valorant işlemci yönelik oyun ekran kartını fazla kullanmaz dediğim gibi hocam GTA 5 de veya BF 1 de dene orada anlaşılır olup olmadığı.
Heheboi dedi: Alın abiler oyun içi görüntü bu ekran kartı kullanımı %40'ı geçmiyor CPU biraz daha az yüzdeliklerde normal midir sizce yoksa darboğaz mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Normal ama ağır bir oyunda denemen lazım Valorant işlemci yönelik oyun ekran kartını fazla kullanmaz dediğim gibi hocam GTA 5 de veya BF 1 de dene orada anlaşılır olup olmadığı.