U UYUZ BEY Centipat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 100 28 Mart 2020 #11 enes.wtp dedi: @UYUZOXU konuyu kaçırdım kusura bakmayın... Benim mi hatam var? Konuyu tam anlamadım da. Gamepower güç kaynaklarını almayı düşünmeyin, eğer aldıysanız da değiştirmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Yo yo hayır ben de sizin dediginizi diyorum zaten. Ben @Sylveon ne demeye çalışmış onu anlamadım.
enes.wtp dedi: @UYUZOXU konuyu kaçırdım kusura bakmayın... Benim mi hatam var? Konuyu tam anlamadım da. Gamepower güç kaynaklarını almayı düşünmeyin, eğer aldıysanız da değiştirmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Yo yo hayır ben de sizin dediginizi diyorum zaten. Ben @Sylveon ne demeye çalışmış onu anlamadım.
Sylveon Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 28 Mart 2020 #12 UYUZOXU dedi: Yo yo hayır ben de sizin dediginizi diyorum zaten. Ben @Sylveon ne demeye çalışmış onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sistem alınmamış ki soruluyor dedim o yüzden Gamepower sistem almak yerine hangi hazır sistem, bütçe nedir diye sordum.
UYUZOXU dedi: Yo yo hayır ben de sizin dediginizi diyorum zaten. Ben @Sylveon ne demeye çalışmış onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sistem alınmamış ki soruluyor dedim o yüzden Gamepower sistem almak yerine hangi hazır sistem, bütçe nedir diye sordum.
U UYUZ BEY Centipat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 100 28 Mart 2020 #13 Sylveon dedi: Sistem alınmamış ki soruluyor dedim o yüzden Gamepower sistem almak yerine hangi hazır sistem, bütçe nedir diye sordum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Bir anlam karmaşası olmuş ama aslında hepimizin demeye çalıştığı şey Gamepower'dan uzak durun.
Sylveon dedi: Sistem alınmamış ki soruluyor dedim o yüzden Gamepower sistem almak yerine hangi hazır sistem, bütçe nedir diye sordum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. Bir anlam karmaşası olmuş ama aslında hepimizin demeye çalıştığı şey Gamepower'dan uzak durun.