R5 1600 AF ve RTX 3060 Ti sistem Warzone'da düşük FPS veriyor

Yer
Istanbul
Daha fazla  
Warzone 2.0'da inanılmaz komik FPS değerleriyle karşı karşıyayım. 1920x1080'de videolarda gördüğüm ayarlarda oynamama rağmen videodaki sistem ile elimdeki sistem neredeyse aynı olmasına rağmen ben 40-60FPS alırken, videoda insanlar 75-90FPS alıyorlar.

Sistemim:
  • RTX 3060 Ti 8 GB
  • Ryzen 5 1600 AF
  • Kingston 16 GB DDR4 3200MHz RAM
Oyun M.2 SSD'ye kurulu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Örneğin bu videoda Ryzen 5 2600 kullanılıyor. 1600 AF ile 2600 arasındaki farkın özellikle de AF olmasından ötürü %5 bile olmadığı ortadayken neden çok daha iyi çalışıyor?

İşin ilginç tarafı kendi sistemimde ortada bir darboğaz bile göremiyorum. Ekran kartı %40-50'lerde geziyor, işlemcim ise %40-75 arası geziyor. %90'lara ulaştığını hiç görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Darboğaz var. Maalesef işlemciniz kartınızı besleyemiyor. İşlemci yükseltmekten başka çare yok.

Darboğaz var. Maalesef işlemciniz kartınızı besleyemiyor. İşlemci yükseltmekten başka çare yok.
Darboğaz olduğunu aşağı yukarı tahmin edebiliyorum, ancak darboğaz için işlemcinin %99'lara vurması gerekmez mi?
Yine de videodaki kişinin de aynı sistemi kullandığını düşünürsek onlarda darboğaza rağmen nasıl daha iyi çalışıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…