R5 1600 AF'ın kötü bir işlemci olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sinirden kafam karıştı, şu işlemciyi bir insan neden savunur yahu? R5 2600 parasını sonuna kadar hak ediyor, hiç kusura bakmayın düşük seviyeli bir işlemci, asla kullanmam asla!

Bu arkadaş 300TL farkla Ryzen 5 2600 almış, kazıklanma hissi duyuyor şu an. Nerde görsem anlarım.

Sinirden kafam karıştı, şu işlemciyi bir insan neden savunur yahu? R5 2600 parasını sonuna kadar hak ediyor, hiç kusura bakmayın düşük seviyeli bir işlemci, asla kullanmam asla!

Bilgisayar hakkındaki bilgin çok iyi.
Ben 3 kez bilgisayar topladım ve bu konularda bilgin olduğuma inanıyorum.

Tamam arkadaşlar ben trollüm diyelim peki R5 1600AF'ın 30 fps göstermesi? bu da mı "troll" ??
Yahu bazen her şey oyun performansı olmuyor. Ona bakarsak R5 3600 varken R5 2600'de çöp. İşin içine F/P olayı giriyor ondan dolayı 1600 AF daha alınabilir bir işlemci. 1600 AF alanlar için üstünü tamamlayacaksanız 2600 ile değiştirsin adamlar.

1% Low FPS 26 oldu diye işlemci gömeni ilk kez görüyorum. Sanki ortalama FPS

Evet R5 3600 Gerçekten iyi. Benim demek istediğim şudur Kimse ama Kimse R5 2600 ile o basit işlemciyi kıyaslayamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…