R5 1600 AF'ın kötü bir işlemci olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şunu net şekilde söyleyebilirim, R5 1600AF bir oyunu kaldıramadığı zaman o oyunu R5 2600 de kaldıramayacak. O yüzden verdiğiniz fazladan para için bir bardak soğuk su için ve burada amaçsızca R5 2600 savunmayı bırakın.

(Konuyu takipten çıkıyorum. Bence siz de öyle yapın.)

Ben size kanıtlar ile ekran görüntüleri ile geliyorum siz boş boş cevap verme derdindesiniz, R5 1600 AF düşük seviyeli bir işlemci'dir aksini iddia eden bu işlerden anlamıyordur.

İzlediğiniz tek video ile yargılamak çok yanlış izlediğiniz video kandırmaca bir video veya shop olabilir. Ryzen 5 1600 AF fiyatına göre bence çok güzel bence siz bir Intel fanboyu falansınız AMD'yi kötülediğiniz düşünmeye başladım. Ryzen 5 1600 AF 2600 ile eş değer dir. Aynı zamanda Ryzen 5 1600 AF RTX 2060'ı çok rahat besleyecek güçtedir yani işlemcinin güçlü olduğunun kısa bir kanıtı.
Sinirden kafam karıştı, şu işlemciyi bir insan neden savunur yahu? R5 2600 parasını sonuna kadar hak ediyor, hiç kusura bakmayın düşük seviyeli bir işlemci, asla kullanmam asla!

Arkadaş R5 1600 AF GTX 1650 Super (örnek) CS:GO'da orta ayarlarda 250-350 FPS alabiliyor neresi kötü bir işlemci.

İroni yapmış.

Son sınıf oyunlarda Ultra ayarları kaldıramayacak bir işlemcidir. Oyun test videolarında Low %0.1 25 FPS'e kadar düşüyor, kimse kusura bakmasın R5 2600'ün yanından bile geçemez.

2 Işlemci de benzer. 3300X gerçeği varken 2 sinin de yüzüne bakılmaz şu an.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…