R5 1600 bilgisayar toplama

berkantteam

Kilopat
Merhaba benim SSD ve PSU var. Diyorum ki sadece kasa anakart RAM işlemci alsam yeter mi?

1585837339767.png

@luci666 hocam Allah affetsin biraz güldüm bu yoruma. Tabii ki herkes bu konuları bilmek zorunda değil. Forumların amacı zaten yardımlaşmak.

İmzamdaki sistemi tavsiye ederim eğer bütçeniz 4.500 TL'lere kadar çıkabiliyorsa. Depolama, ekran kartı ve PSU'nun parasını çıkarırsak bayağı düşecektir zaten. Kendinize göre kişiselleştirebilirsiniz.

@luci666 hocam Allah affetsin biraz güldüm bu yoruma. Tabii ki herkes bu konuları bilmek zorunda değil. Forumların amacı zaten yardımlaşmak.
Ortada net bir açıklama olmadığı için bu şekilde bir iğneleme yaptım. Yardım isteseydi ederdim, açık konuşmak gerekirse arkadaşın mesajlarından bir anlam çıkaramadım. Donanım bilgisi paylaşmayanlara yardımcı olamıyoruz, zaman kaybı yaşatıyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı