slyktar Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #1 RAM 16 GB Ekran kartı GTX 1660S Anakart A 320 İşlemci R 5 1600 Arkadaşlar bu deger cok arttı bir maçlığına, anlam veremedim. Ne oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2023
Narcos0 Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 565 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhtilalci/Biraz da hukukcu 24 Mart 2023 #2 Server ile alakalı bir durum. Artı 0 Eksi
KS KS slyktar Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #3 Narcos0 dedi: Server ile alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... Drop la bir alakasi yok deme hocam server Artı 0 Eksi
Narcos0 dedi: Server ile alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... Drop la bir alakasi yok deme hocam server
Narcos0 Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 565 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhtilalci/Biraz da hukukcu 24 Mart 2023 #4 slyktar dedi: Drop la bir alakasi yok deme hocam server. Genişletmek için tıkla... Var değeriniz normal hocam diğer serverlerde de aynı sorunla karşılaşıyor musunuz? Artı 0 Eksi
slyktar dedi: Drop la bir alakasi yok deme hocam server. Genişletmek için tıkla... Var değeriniz normal hocam diğer serverlerde de aynı sorunla karşılaşıyor musunuz?
KS KS slyktar Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #5 Yok hocam ilk defa karşılaştım 1 el girmistin Narcos0 dedi: Var değeriniz normal hocam diğer serverlerde de aynı sorunla karşılaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Yok hocam ilk defa karşılaştım 1 el girmistin Narcos0 dedi: Var değeriniz normal hocam diğer serverlerde de aynı sorunla karşılaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla...
Narcos0 Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 565 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhtilalci/Biraz da hukukcu 24 Mart 2023 #6 slyktar dedi: Yok hocam ilk defa karşılaştım 1 el girmistin. Genişletmek için tıkla... O zaman server ile alakalıdır hocam tekrardan olursa yaz çözüm buluruz. Artı 0 Eksi
slyktar dedi: Yok hocam ilk defa karşılaştım 1 el girmistin. Genişletmek için tıkla... O zaman server ile alakalıdır hocam tekrardan olursa yaz çözüm buluruz.
KS KS slyktar Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #7 Narcos0 dedi: O zaman server ile alakalıdır hocam tekrardan olursa yaz çözüm buluruz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun var olun Artı 0 Eksi
Narcos0 dedi: O zaman server ile alakalıdır hocam tekrardan olursa yaz çözüm buluruz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun var olun