R5 1600 GT 1050 Ti sistem için PSU önerisi

Makaleler
12
Merhabalar, yeni toplayacağım sistem için uygun fiyatlı ve kaliteli güç kaynağı arıyorum. Eski seri, kalitesiz, sorunlu olmayan ve beni en az 6 veya 7 yıl rahatça götürebilecek bir güç kaynağı bakıyorum ama çok kararsız kaldım. Platoon, Hadron, Everest, Rampage, concord gibi markalardan kesinlikle uzak duruyorum. FSP almayı düşünüyorum ama neredeyse hiçbir yerde göremedim. Bütçem ₺230 - ₺350 arası ve tercihen 450 ya da 400W bir PSU arıyorum.

Toplayacağım sistem şöyle;

CPU: AMD Ryzen 5 1600 AF.

Ekran kartı: NVIDIA GT 1050 Ti.

RAM: Çift kanal Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHz (16 GB)

Anakart: Gigabyte B450M S2H.

HDD yok.

SSD: Gigabyte Gigabyte gpss1S240-00-g 240 GB (2 adet)

Bu sisteme rahatlıkla yetebilecek, bütçeme uygun bir güç kaynağı var mı?

En azından bütçede 30 TL bir yükseltme yaparak Corsair'in global garantisine dahil olun.

Bu PSU'yu kullanıyorum fanı sürekli durup çalışıyor. O yüzden ses geliyor bendekinden belki bu PSU sorunlu olabilir. Belki de bana denk geldi.

Bu PSU'yu kullanıyorum fanı sürekli durup çalışıyor. O yüzden ses geliyor bendekinden belki bu PSU sorunlu olabilir. Belki de bana denk geldi.
Direkt garanti bağlamında işlemlerinizi yapın. Eğer belirli bir zamanı aşmışsa ürün değişimine yönelin. Sorunlu bir PSU'yu sırf Corsair diye önermem. Genel hatlarıyla bu bütçe içerisinde önerilebilecek en makul üründen yana olduğum için Corsair sundum. Zaten FSP dışında da bulabileceğiniz fazla "iyi" marka yok.

Büt
Bütçemi çok zorluyor, alma imkanım yok.

30 TL aşması problem değil, öneri için teşekkür ederim, ilgileneceğim. Neden 2 SSD sorusuna gelecek olursak elimde Gigabyte'ın bir 240 GB'lık SSD'si var zaten, üstüne ekleme yapacağım. Yani ortada 480 GB kapasiteli tek SSD dururken 2 SSD satın alma gibi bir durum yok.
Bu güç kaynaklarını sorunlu olarak biliyorum, yine de ilgileneceğim. Teşekkürler.

Bu güç kaynaklarını sorunlu olarak biliyorum, yine de ilgileneceğim. Teşekkürler.
Bütçenizle alakalı hareketimiz kısıtlı. Corsair'e yöneltmemdeki ana neden, ürününün arkasında duran bir yapıda olmaları. He CV550 mükemmel değil ama F/P olarak ele almak lazım.

Gamepower PSU kullanıyordum CV550 aldım çok sessiz çok memnunum.
Umarım uzun ömürlü bir kullanım yaşarsınız.

Bütçenizle alakalı hareketimiz kısıtlı. Corsair'e yöneltmemdeki ana neden, ürününün arkasında duran bir yapıda olmaları. He CV550 mükemmel değil ama F/P olarak ele almak lazım.
Önceliğim FSP ve Corsair CV serisi olacak, öneriniz için teşekkür ederim. Çok düşük bir ihtimal kısa süreli kullanım için Aerocool'u tercih edebilirim, bütçemi toparlamam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…