Vieri59 Centipat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 40 2 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bir türlü çözemedim. FPS bir anda düşüp takılıyor sonra yine devam ediyor. Oyun SSD'de. RAM 16. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2019
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bir türlü çözemedim. FPS bir anda düşüp takılıyor sonra yine devam ediyor. Oyun SSD'de. RAM 16.
Enver 09 Kilopat Katılım 6 Ekim 2017 Mesajlar 166 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2019 #2 Vieri59 dedi: Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bi türlü çözemedim fps bi anda düşüp takılıyor sonra yine devam ediyor oyun SSD'de RAM 16 Genişletmek için tıkla... Arka planda çalışan bir program buna sebep olabilir veya internet hızınız Artı 0 Eksi
Vieri59 dedi: Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bi türlü çözemedim fps bi anda düşüp takılıyor sonra yine devam ediyor oyun SSD'de RAM 16 Genişletmek için tıkla... Arka planda çalışan bir program buna sebep olabilir veya internet hızınız
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 2 Kasım 2019 #3 Overclock denediniz mi ? Artı 0 Eksi
S Silinen üye 275377 Ziyaretçi 2 Kasım 2019 #4 CTRL Shift ESC basarak "Performans" kısmının da fotoğrafını atar mısın. Tam kastığı anda. Artı 0 Eksi
Türker Tomruk Megapat Katılım 9 Eylül 2014 Mesajlar 265 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2019 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 2 Kasım 2019 #6 R5 2600 ile 1660ti sistemde aynı sorunu yaşıyorum. Büyük ihtimalle oyunun optimizasyon sorunundan kaynaklı bir şey. Artı 0 Eksi
R5 2600 ile 1660ti sistemde aynı sorunu yaşıyorum. Büyük ihtimalle oyunun optimizasyon sorunundan kaynaklı bir şey.
KS KS Vieri59 Centipat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 40 3 Kasım 2019 #7 Enver 09 dedi: Arka planda çalışan bir program buna sebep olabilir veya internet hızınız Genişletmek için tıkla... ping 40 larda sürekli dostum ya Türker Tomruk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ingilizcem o kadar iyi değil usta çevirili olanı varmı acaba tw ile yapabilirmisiniz hakimseniz yada rica etsem Artı 0 Eksi
Enver 09 dedi: Arka planda çalışan bir program buna sebep olabilir veya internet hızınız Genişletmek için tıkla... ping 40 larda sürekli dostum ya Türker Tomruk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ingilizcem o kadar iyi değil usta çevirili olanı varmı acaba tw ile yapabilirmisiniz hakimseniz yada rica etsem
Helalol Hectopat Katılım 18 Kasım 2018 Mesajlar 534 Çözümler 1 3 Kasım 2019 #8 Oyun hangi ayarlarda? Artı 0 Eksi
KS KS Vieri59 Centipat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 40 3 Kasım 2019 #9 Helalol dedi: Oyun hangi ayarlarda? Genişletmek için tıkla... doku orta diğerleri çok düşük Artı 0 Eksi
Amdkullanicisi42 Centipat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 208 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Kasım 2019 #10 Vieri59 dedi: doku orta diğerleri çok düşük Genişletmek için tıkla... Biostan smt modeyi aktif etmeniz gerekiyor demiştim size. Artı 0 Eksi
Vieri59 dedi: doku orta diğerleri çok düşük Genişletmek için tıkla... Biostan smt modeyi aktif etmeniz gerekiyor demiştim size.