Vieri59 Centipat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 40 2 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bir türlü çözemedim. FPS bir anda düşüp takılıyor sonra yine devam ediyor. Oyun SSD'de. RAM 16. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2019
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bir türlü çözemedim. FPS bir anda düşüp takılıyor sonra yine devam ediyor. Oyun SSD'de. RAM 16.
KS KS Vieri59 Centipat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 40 4 Kasım 2019 #21 AreYouOkey dedi: Auto yap o zaman. Genişletmek için tıkla... başka takılma çözümü varmı hocam zaten öncedende autodaydı Artı 0 Eksi
AreYouOkey dedi: Auto yap o zaman. Genişletmek için tıkla... başka takılma çözümü varmı hocam zaten öncedende autodaydı
AreYouOkey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2019 #22 Vieri59 dedi: başka takılma çözümü varmı hocam zaten öncedende autodaydı Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yap. Windows hızlandırma videolarindakileri uygula. Artı 0 Eksi
Vieri59 dedi: başka takılma çözümü varmı hocam zaten öncedende autodaydı Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yap. Windows hızlandırma videolarindakileri uygula.
KS KS Vieri59 Centipat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 40 4 Kasım 2019 #23 AreYouOkey dedi: Virüs taraması yap. Windows hızlandırma videolarindakileri uygula. Genişletmek için tıkla... windows hızlandırma videosu hangisi Artı 0 Eksi
AreYouOkey dedi: Virüs taraması yap. Windows hızlandırma videolarindakileri uygula. Genişletmek için tıkla... windows hızlandırma videosu hangisi
AreYouOkey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2019 #24 Vieri59 dedi: windows hızlandırma videosu hangisi Genişletmek için tıkla... Youtube'a Windows 10 hızlandırma yazarak bulabilirsin bir sürü var. Artı 0 Eksi
Vieri59 dedi: windows hızlandırma videosu hangisi Genişletmek için tıkla... Youtube'a Windows 10 hızlandırma yazarak bulabilirsin bir sürü var.
Amdkullanicisi42 Centipat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 208 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Kasım 2019 #25 AreYouOkey dedi: Auto yap o zaman. Genişletmek için tıkla... İnsanları yanlış yöneltme smt mode kapalı olacak auto yapılmaz. Artı 0 Eksi
AreYouOkey dedi: Auto yap o zaman. Genişletmek için tıkla... İnsanları yanlış yöneltme smt mode kapalı olacak auto yapılmaz.
AreYouOkey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2018 Mesajlar 2.043 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2019 #26 Amdkullanicisi42 dedi: İnsanları yanlış yöneltme smt mode kapalı olacak auto yapılmaz. Genişletmek için tıkla... SMT normalde acik olarak kullanıyorlardi o yüzden dedim. Test videolarında kapatiliyordu. Nedenini bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Amdkullanicisi42 dedi: İnsanları yanlış yöneltme smt mode kapalı olacak auto yapılmaz. Genişletmek için tıkla... SMT normalde acik olarak kullanıyorlardi o yüzden dedim. Test videolarında kapatiliyordu. Nedenini bilmiyorum.
KS KS Vieri59 Centipat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 40 4 Kasım 2019 #27 Amdkullanicisi42 dedi: İnsanları yanlış yöneltme smt mode kapalı olacak auto yapılmaz. Genişletmek için tıkla... hangisinde bırakayım usta Artı 0 Eksi
Amdkullanicisi42 dedi: İnsanları yanlış yöneltme smt mode kapalı olacak auto yapılmaz. Genişletmek için tıkla... hangisinde bırakayım usta
Amdkullanicisi42 Centipat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 208 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Kasım 2019 #28 Vieri59 dedi: hangisinde bırakayım usta Genişletmek için tıkla... Auto yaparsan darboğaz yaşarsın fabrika çıkışlıdır disable yap kaydet sonra f10 olması lazım Artı 0 Eksi
Vieri59 dedi: hangisinde bırakayım usta Genişletmek için tıkla... Auto yaparsan darboğaz yaşarsın fabrika çıkışlıdır disable yap kaydet sonra f10 olması lazım
KS KS Vieri59 Centipat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 40 4 Kasım 2019 #29 Amdkullanicisi42 dedi: Auto yaparsan darboğaz yaşarsın fabrika çıkışlıdır disable yap kaydet sonra f10 olması lazım Genişletmek için tıkla... bi zararı olmaz dimi işlemciye Artı 0 Eksi
Amdkullanicisi42 dedi: Auto yaparsan darboğaz yaşarsın fabrika çıkışlıdır disable yap kaydet sonra f10 olması lazım Genişletmek için tıkla... bi zararı olmaz dimi işlemciye
Amdkullanicisi42 Centipat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 208 Makaleler 1 Çözümler 1 5 Kasım 2019 #30 Vieri59 dedi: bi zararı olmaz dimi işlemciye Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi