mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.545 Makaleler 3 Çözümler 129 30 Nisan 2020 #11 SSD İçine önemli oyunlarınızı kurabilirsiniz. BF ve CS güncelleme kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sisteminizde bir sorun gözükmüyor. Darboğaz yapmaz.
SSD İçine önemli oyunlarınızı kurabilirsiniz. BF ve CS güncelleme kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sisteminizde bir sorun gözükmüyor. Darboğaz yapmaz.
Z zorbey sayal Centipat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 14 30 Nisan 2020 #12 mstfaozder dedi: SSD içine önemli oyunlarınızı kurabilirsiniz. BF ve CS güncelleme kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sisteminizde bir sorun gözükmüyor. Darboğaz yapmaz. Genişletmek için tıkla... Güncelleme kaynaklı derken hocam bütün güncellemeleri de tam oyunların
mstfaozder dedi: SSD içine önemli oyunlarınızı kurabilirsiniz. BF ve CS güncelleme kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Sisteminizde bir sorun gözükmüyor. Darboğaz yapmaz. Genişletmek için tıkla... Güncelleme kaynaklı derken hocam bütün güncellemeleri de tam oyunların
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.545 Makaleler 3 Çözümler 129 30 Nisan 2020 #13 Oyunların kendi sorunu demek istedim. Ekran kartı sürücülerini de güncellemeyi unutmayın. Değerlerde sorun gözükmüyor.
Oyunların kendi sorunu demek istedim. Ekran kartı sürücülerini de güncellemeyi unutmayın. Değerlerde sorun gözükmüyor.
Z zorbey sayal Centipat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 14 30 Nisan 2020 #14 mstfaozder dedi: Oyunların kendi sorunu demek istedim. Ekran kartı sürücülerini de güncellemeyi unutmayın. Değerlerde sorun gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Ben de bugün bunu düşünüyordum hocam son gelen güncellemelerle optimizasyonumuz bozuldu herhalde. Valorant oynarken böyle sorunlar yaşamıyorum. Optimizasyonu iyi diyorlar.
mstfaozder dedi: Oyunların kendi sorunu demek istedim. Ekran kartı sürücülerini de güncellemeyi unutmayın. Değerlerde sorun gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Ben de bugün bunu düşünüyordum hocam son gelen güncellemelerle optimizasyonumuz bozuldu herhalde. Valorant oynarken böyle sorunlar yaşamıyorum. Optimizasyonu iyi diyorlar.