R5 1600 - GTX 1650 Super sisteme yükseltme önerisi

hzburaak

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Şu anda kullanmakta olduğum bilgisayarın bazı parçalarını güncellemek istiyorum.

Sistem özelliklerim:
Ekran kartı: INNO3D 1650 Super.
Anakart: ASUS B450M K-ıı
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 AF.
RAM: Crucial Ballistix 8 GB DDR4.

Başka eklemem gerekirse düzenlerim. Üzerinde yavaş yavaş değişiklik yapmak istiyorum. İlk önce hangi parçayı değiştirmem gerekir? Aynı zamanda değiştirdiğim parçanın diğer parçalarla uyumlu olması gerekiyor. Genelde CS2 oynuyorum. Ona göre önerirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

16 GB RAM ekleyebilirsiniz artı olarak işlemciyi R5 5500 veya 5600 yapabilirsiniz.

Counter Strike sizin için önemli bir oyun ise Ryzen 5 5600 almaya çalışın. Ram takviyesi önemli. Durumunuz yetiyorsa üzerine ekran kartı değişimi düşünebilirsiniz. Sadece CS2 için ekran kartı yeterli gelebilir. İlk önce ram takviyesi daha iyi olur.

en yakın zamanda AM5 geçin AM4 artık ölü

Uygun fiyata aynı modelden 8GB bulursanız alınır. DDR5 ramler çok pahalı.

Sistemi DDR5 değil ki zaten hocam DDR4 alacak arkadaş. DDR5'e nazaran 4 biraz daha ucuz.
Biliyorum bende AM5 yükseltmesi için söyledim. Ryzen 5 5600 fiyatı biraz daha makul olsa güzel işlemci. Bende fiyatından dolayı Ryzen 5 5500 aldım. İşimi görüyor.

evet çoğunlukla cs2 oynuyorum ancak şu anlık maddi olarak ekran kartı zorlayabilir dediğiniz gibi ram ve işlemciyi değiştireceğim
16 GB RAM ekleyebilirsiniz artı olarak işlemciyi R5 5500 veya 5600 yapabilirsiniz.
teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…