R5 1600 GTX 1650 Valorant performans düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

Zeinx

Decapat
Merhabalar.

Sistemim: GTX 1650, R5 1600, 8 GB RAM (2 hafta içinde 16 GB yapacağım).

Valorant'i oynarken 170-180 FPS'de takılıyor fakat fight olduğunda falan hep 100-110 FPS'lere düşüyor (bütün ayarlar Low'da ve 4:3). 100 FPS'lere düştüğünde sanki 10 FPS'ymiş gibi his veriyor ve hiç akıcı olmuyor, cok etkiliyor, rahatsız ediyor. Moniterden dolayı mi bilmiyorum. Monitörüm 144Hz. PC'yi alali 2 hafta oldu.

Merhabalar.

Sistemim: GTX 1650, R5 1600, 8 GB RAM (2 hafta içinde 16 GB yapacağım).

Valorant'i oynarken 170-180 FPS'de takılıyor fakat fight olduğunda falan hep 100-110 FPS'lere düşüyor (bütün ayarlar Low'da ve 4:3). 100 FPS'lere düştüğünde sanki 10 FPS'ymiş gibi his veriyor ve hiç akıcı olmuyor, cok etkiliyor, rahatsız ediyor. Moniterden dolayı mi bilmiyorum. Monitörüm 144Hz. PC'yi alali 2 hafta oldu.

FreeSync özelliği varsa monitörde açarsanız düzelir ama Display Port gerekiyordu diye biliyorum.

FreeSync özelliği varsa monitörde açarsanız düzelir ama Display Port gerekiyordu diye biliyorum.
Merhabalar, bu mesajı konuyu açan kişi adına yazıyorum. Kendisinin hesabında sıkıntı olduğu için size cevap veremiyor. Alt kısımda kendisinin dediklerini öğrenebilirsiniz.

"FreeSync açık ve DP kablom bağlı. Ancak yine de oyun içi FPS'm de anlık düşüşler oluyor (100 FPS gibi düşüşler.) Bu yüzden tam performans alamıyorum ve oyunum akıcı olmuyor. Dolayısıyla rahatsız ediyor. Kısacası FreeSync'm açık ve DP kablom da bağlı. Yazdığınızın dışında bu sorunla ilgili ne yapabileceğim hakkında bir fikriniz var mı? Bu arada önceki yanıtınız için teşekkür ediyorum."

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı