Kasma yapan oyunu oynayınca anlarsın, keşke %20 olsa ona da razıyım dersin. İşlemci ağırlıklı oyun diyorum tekrar düşün.İşlemci oyunlarında %20-25 olacağını sanmam, en fazla %15 darboğaz yapar.
Kasma yapan oyunu oynayınca anlarsın, keşke %20 olsa ona da razıyım dersin. İşlemci ağırlıklı oyun diyorum tekrar düşün.İşlemci oyunlarında %20-25 olacağını sanmam, en fazla %15 darboğaz yapar.
Kasma yapan oyunu oynayınca anlarsın, keşke %20 olsa ona da razıyım dersin. İşlemci ağırlıklı oyun diyorum tekrar düşün.
1600 işlemci ile donma yaşamıştım strateji oyununda. İşlemci gerektiren oyunlarda darboğazdan ziyade işlemcinin yetersiz kaldığı oluyor. Bilgisayarın bir de video çekmeye mecali yoktu zaten de, keşke telefonla çekseymişim. Ne demek istediğimi anlardın.
Hocam konu ile alakasız bir soru soracağım. Ben kasalardan pek anlamam, Dark Raider kasa iyi midir? Kasa içi ısınma yapar mı?
![]()
Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...www.teknobiyotik.com
Bu daha iyi hava alır. Tercih senin tabii. Hava mı alsın, havalı mı görünsün?
Dolar 6 TL iken benim aldığım 650W PSU indirimde denk getirdiğimde 470 TL idi. Hem kasa hem PSU olacak ve daha ucuz olacak. Tabii ki kalitesiz diyeceğim. Elektrik kesintisi, voltaj düşmesi veya yüksek voltaj durumlarında sıkıntı yaşayınca pahalı bileşenler zarar gördüğü zaman neden kalitesiz dediğimi anlarsın. O yüzden bence o tarz PSU'lardan başına bir şey gelmeden uzak dur.Hocam Dark Raider kasanın içinde 500W Aerocool PSU var. Düşük bütçe için sormuştum kaliteli midir diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.