R5 1600 ile RX 5600XT darboğaz yapar mı?

1600 işlemci ile donma yaşamıştım strateji oyununda. İşlemci gerektiren oyunlarda darboğazdan ziyade işlemcinin yetersiz kaldığı oluyor. Bilgisayarın bir de video çekmeye mecali yoktu zaten de, keşke telefonla çekseymişim. Ne demek istediğimi anlardın.

1600 işlemci ile donma yaşamıştım strateji oyununda. İşlemci gerektiren oyunlarda darboğazdan ziyade işlemcinin yetersiz kaldığı oluyor. Bilgisayarın bir de video çekmeye mecali yoktu zaten de, keşke telefonla çekseymişim. Ne demek istediğimi anlardın.

Hocam konu ile alakasız bir soru soracağım. Ben kasalardan pek anlamam, Dark Raider kasa iyi midir? Kasa içi ısınma yapar mı?

Hocam konu ile alakasız bir soru soracağım. Ben kasalardan pek anlamam, Dark Raider kasa iyi midir? Kasa içi ısınma yapar mı?

Bu daha iyi hava alır. Tercih senin tabii. Hava mı alsın, havalı mı görünsün?

Bu daha iyi hava alır. Tercih senin tabii. Hava mı alsın, havalı mı görünsün?

Hocam Dark Raider kasanın içinde 500W Aerocool PSU var. Düşük bütçe için sormuştum kaliteli midir diye.

Hocam Dark Raider kasanın içinde 500W Aerocool PSU var. Düşük bütçe için sormuştum kaliteli midir diye.
Dolar 6 TL iken benim aldığım 650W PSU indirimde denk getirdiğimde 470 TL idi. Hem kasa hem PSU olacak ve daha ucuz olacak. Tabii ki kalitesiz diyeceğim. Elektrik kesintisi, voltaj düşmesi veya yüksek voltaj durumlarında sıkıntı yaşayınca pahalı bileşenler zarar gördüğü zaman neden kalitesiz dediğimi anlarsın. O yüzden bence o tarz PSU'lardan başına bir şey gelmeden uzak dur.
Daha yüksek ödenecek olan elektrik faturası da cabası olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı