Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #11 arasove dedi: Arkadaşınıza selam söyleyin. R5 5500 ile rankedda 300-350 FPS almayı başardığı için AMD'ye mail attım reklamlarına çıkaracaklarmış Genişletmek için tıkla... Şaka yapmıyorum. Kendisi aktif Valorant oyuncusu. Sırf haklı çıkmak için yalan söyleyecek halim yok. Bilgilerinizi güncelleyin.
arasove dedi: Arkadaşınıza selam söyleyin. R5 5500 ile rankedda 300-350 FPS almayı başardığı için AMD'ye mail attım reklamlarına çıkaracaklarmış Genişletmek için tıkla... Şaka yapmıyorum. Kendisi aktif Valorant oyuncusu. Sırf haklı çıkmak için yalan söyleyecek halim yok. Bilgilerinizi güncelleyin.
arasove Kilopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 799 Çözümler 7 20 Temmuz 2024 #12 Aytemiz dedi: Şaka yapmıyorum. Kendisi aktif Valorant oyuncusu. Sırf haklı çıkmak için yalan söyleyecek halim yok. Bilgilerinizi güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Kardeşimin sistem bahsettiğim özelliklerde inanır mısınız bilmem ama aktif Valorant oynuyor. Yalancılık bir ithamdır ve ben böyle bir ithamda bulunmadım. Konuya alakasız mesajı uzatmayıp burada kapatalım en iyisi.
Aytemiz dedi: Şaka yapmıyorum. Kendisi aktif Valorant oyuncusu. Sırf haklı çıkmak için yalan söyleyecek halim yok. Bilgilerinizi güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Kardeşimin sistem bahsettiğim özelliklerde inanır mısınız bilmem ama aktif Valorant oynuyor. Yalancılık bir ithamdır ve ben böyle bir ithamda bulunmadım. Konuya alakasız mesajı uzatmayıp burada kapatalım en iyisi.