Bütçe
3000 TL

Weeping Angel

Hectopat
Olmasını istediğim bileşenler:
  • İşlemci: Ryzen 5 1600. minimum bu olmalı.
  • Ekran kartı: RX 570. daha üstü veya ITX modeli olabilir.
  • RAM: 8 GB. Daha fazlasına ihtiyacım yok.
  • Anakart: Önemli değil. Overclock yapmayı düşünmüyorum bu donanımla düzgün çalışması yeterli.
  • Kasa: Güç kaynağı ile birlikte daha hesaplı olur diye düşünüyorum.
  • Depolama: Disk istemiyorum. Elimde yeterince SSD ve HDD bulunmakta.
  • Montaj: Montajı kendim yapabilirim.
2-3 haftadır araştırıyorum güvenebileceğim bir site bulamadım. Bir başkasının kredi kartı ile internet üzerinden sipariş verilecek. Ödeme taksitle yapılabilmeli. Vade farkı ile 3000 TL'yi geçmemeli. Mağazaya gidip almak gibi bir seçeneğimiz de yok.

Bu sistemi incelemiştim. 1600 yerine 2600 ve RX580 ile fiyatı ve özellikleri çok uygun oluyor aslında ama siteye güvenemiyorum. Ayrıca kargoya verilme tarihi 26 aralık diyor.

Daha önce alışveriş yaptım bu siteden ve sorun yaşamadım. Kargo süresi içinde müşteri hizmetlerinden telefon ile bilgi alabilirsin. Bazen yazılı tarihlerden öncede kargo yapıyorlar.

• Ryzen 5 1600 Revizyonlu
  • Sapphire RX 570 Pulse ITX
  • Gigabyte B450m 3200 MHz Anakart
  • 1 x Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Ram
  • Corsair Carbide Series Spec Delta RGB Kasa (4 Dahili RBG Fanlı) + Corsair VS550 550W 80+ PSU
Bu şekilde bir sistem topladım, fiyatı 2770 TL tutuyor. Bir uyumsuzluk veya bir eksiklik var mıdır acaba?
Yarın siparişi vermeyi düşünüyorum.

Dostum SSD veya HDD ekleyeceksiniz umarım? Bunu almanızı öneriyorum işlemciyi 2600 seçin 1 TB HDD ekletin. PCH E Class 1.0 [PC Hocası] | R5 1400 ASUS Dual RX 580 O4G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com

Dostum SSD veya HDD ekleyeceksiniz umarım? Bunu almanızı öneriyorum işlemciyi 2600 seçin 1 TB HDD ekletin. PCH E Class 1.0 [PC Hocası] | R5 1400 ASUS Dual RX 580 O4G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com

Toplamda 2.5 TB boyutunda SSD ve HDD elimde mevcut. Benim için satıcının güvenilir olması önemli. Bu yüzden sistemi n11'de topladım.
Ryzen 5 1600 Revizyonlu modelinin 2600 modeline yakın performansta çalıştığı söyleniyor. RX 570'de yeterli olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…