emrekaratagg
Centipat
Merhabalar Technopat ailesi, yaklaşık 4 gün önce yeni bir sistem topladım. İlk gün Windows sitesinden indirilme ve lisans anahtarıyla temiz bir kurulum yaptım, BIOS güncelledim, driverleri sorunsuz kurdum. Fakat gün içinde aldığım mavi ekran hatalarının ardı arkası kesilmedi, tarayıcıyı açarken çökmeler, bir setup kurarken çökme veya boş halde beklerken(Steam oyun indirme diyelim mesela ya da masaüstünde beklesin fark etmiyor) kendiliğinden mavi ekran vermeler derken vardır bir sorun deyip orijinal şekilde temiz W10 kurulum yaptım. Gerekli tüm güncellemelerini yaptı ama mavi ekran hataları kesilmedi. Memtest86 ile 2 saat süren bir test yaptım ve orada da sorun çıkmadı. Sıcaklık değerleri normal driverlar sorunsuz gözüküyor ama artık yıldım gerçekten insanın hevesi kaçıyor. RAM slotunu değiştim, XMP açık ve kapalı şekilde denedim ama faydası yok. Aldığım hataları şöyle bırakayım yeri geliyor Windows açılır açılmaz yeri geliyor bir makale okurken birden gidiyor. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler. @Recep Baltaş
Sistem özelliklerim: R5 1600 RX 570 Kingston preadator 8 GB 3000 MHz Gigabyte B450M S2H 3200 MHz
Sistem özelliklerim: R5 1600 RX 570 Kingston preadator 8 GB 3000 MHz Gigabyte B450M S2H 3200 MHz

Son düzenleyen: Moderatör: