Arkadaşlar bilgisayarımda sebebini anlamadığım bir şekilde aşırı FPS düşüşü yaşıyorum her oyunda. Dün internetten kaçak şekilde maç seyretmiştim ondan olabileceğini düşündüm fakat herhangi bir şey indirilmemiş gözüküyor. Ayrıca harddisk'imde 25GB yer kalmış fakat ne zamandır böyleydi sıkıntı çıkmamıştı. Yapabileceğim herhangi bir şey varsa yardımcı olabilir misiniz ?
Yetersiz disk alanı performans düşüşüne sebep olabilir ama kesin sebep gösterebilmek için biraz daha bilgi vermeniz gerekiyor. Aşağıdaki linkten MSI Afterburner'ı indirip oyun içi değerlerinizi paylaşır mısınız?
Yetersiz disk alanı performans düşüşüne sebep olabilir ama kesin sebep gösterebilmek için biraz daha bilgi vermeniz gerekiyor. Aşağıdaki linkten MSI Afterburner'ı indirip oyun içi değerlerinizi paylaşır mısınız?
Dostum MSI Afterburner zaten yüklü fakat sabit bir fps almıyorum.
Örneğin; PUBG 0-100 / CS:GO 70-120 arası fps alıyorum fakat PUBG'de genellikle 10-60 arası gidip geliyor.
ortalama 90 fps ile oynuyordum sıkıntı yoktu, biostan emin değilim fakat sürücüler güncel.
ayrıca en yukarıda ki microsoft windows search indexer dikkatimi çekti çok fazla cpu kullanıyor bunu nasıl engelleyebilirim ?
ortalama 90 fps ile oynuyordum sıkıntı yoktu, biostan emin değilim fakat sürücüler güncel.
ayrıca en yukarıda ki microsoft windows search indexer dikkatimi çekti çok fazla cpu kullanıyor bunu nasıl engelleyebilirim ?Eki Görüntüle 336375