R5 1600 Sistem açılışta "Checking Disk" Hatası

Sorun şu anlık yok. Ama şu anlık. BIOS'u güncellediğimde sorun geçici olarak çözülmüş olabilir. Bekleyip göreceğiz. Ama şu anlık bir sorun yok gibi
Hayır sık sık hata vermiyor muydu? Yani vermediyse geçici değildir. Düzelmiştir. Ama RAM frekansı kaçta acaba?
 
Sıklıktan kastımız 4-5 gün. Zaten konunun başında yazmıştım. Umarım kalıcı olarak düzelmiştir. RAM'ler 2133Mhz'de çalışmaya devam ediyor. Zaten kendi frekansı 2400Mhz. Anakartın donanımsal olarak desteklediği 2133Mhz' kadar. Yardımlarınız için teşekkürler.

Ve evet. Bugün aynı sorun bir daha oldu. Ama şuan sadece CPU uyarı ışığı yanıyor ve o da sürekli. Yanıp sönmüyor. Sanırım anakartın değişimini talep edeceğim.
 
Bende de aynı şekilde CPU ışığı yanmaya başladı ve senin dediğin gibi sürekli yanıyordu. Sistemi açabiliyor musun? Görüntü gelmeme, kapanma gibi durumlar oluyor mu?
 
Bende de aynı şekilde CPU ışığı yanmaya başladı ve senin dediğin gibi sürekli yanıyordu. Sistemi açabiliyor musun? Görüntü gelmeme, kapanma gibi durumlar oluyor mu?
Kapanma vs. olmuyor. Zaten Inventus ile konuştum, anakartımı Asus B350F ile değiştirecekler isteğim üzerine. Ryzen MSI anakartlarda da benzer sorunlar meydana gelebilir. Sorunlu bir seri zaten Ryzen MSI anakartlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…