R5 1600 Sistem Değerlendirmesi

Bütçe
3000
ozaman 10 numara sitede heryere yazmışlar dolandırıcı olmadıkları anlaşılsın diye
tekramarket in dolandırıcılık yapma olasılığı yok bana göre daha 1 hafta önce arkadaşıma ordan msi laptop aldık n11 üzerinden bu seferde hatta kendileri msi yetkili satıcıları msi ın resmi web sitesine girerseniz msi yetkili satıcılarda tekramarketi görebilirsiniz böyle bir ortamda olmayan sebepten firmanın adını kötüye çıkarmak hoş değil. Uyarınız için teşekkür ederim yeniden.

Büyük ihtimalle dediklerinizde haklısınız. Ben de 3000 MHz RAM'i hiçbir şekilde 3200 MHz'e overclocklayamadım. Denediğim zaman sistem restart döngüsüne giriyordu.

Katılıyorum, ancak daha üst segment güncel i7/i9 ya da R7 serisi işlemcileri arasında da turbo clock frekans hızları arasında da belli seviyelerde fark olduğu için Intel'in amiral gemisi işlemcileri oyun performansı noktasında öne geçiyor, ama aradaki fark yine de uçurum düzeyinde olmuyor. Maksimum oynasa oynasa 10-15 FPS gibi bir fark oluşuyor, demek ki Ryzen serisi işlemcilerin çekirdek saat hızları Intel kadar yüksek olsa oyunlarda denk konuma, hatta öne geçebilecek konuma bile erişebilir. AMD'nin oyun konusunda tek eksiği bu bence, ilerleyen dönemlerde all core turbo 5.0 Ghz R7 4700X görsek fena olmaz aslında .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…