jrurahera Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 402 Yer İstanbul 15 Kasım 2022 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli 512 Ekran kartı Ati Radeon HD 4300/4500 Series Anakart ASUS PRIME A320M-F A320 AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200 İşlemci Ryzen 5 1600 Six Core Proccessor Hocam bilgisayarım FiveM kaldırır mı? GTA V'te 45 FPS alıyorum Online'da. Ve oynayacağım sunucu da Burak Oyunda'nın sunucusu Goldrp kaldırır mı?
Hocam bilgisayarım FiveM kaldırır mı? GTA V'te 45 FPS alıyorum Online'da. Ve oynayacağım sunucu da Burak Oyunda'nın sunucusu Goldrp kaldırır mı?
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 15 Kasım 2022 #2 jrurahera dedi: Hocam bilgisayarım FiveM kaldırır mı? GTA V'te 45 FPS alıyorum Online'da. Ve oynayacağım sunucu da Burak Oyunda'nın sunucusu Goldrp kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Kaldırır diye düşünüyorum ama o ekran kartı işlemciye pek iyi olmamış.
jrurahera dedi: Hocam bilgisayarım FiveM kaldırır mı? GTA V'te 45 FPS alıyorum Online'da. Ve oynayacağım sunucu da Burak Oyunda'nın sunucusu Goldrp kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Kaldırır diye düşünüyorum ama o ekran kartı işlemciye pek iyi olmamış.
jrurahera Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 402 Yer İstanbul 15 Kasım 2022 #3 Longhorn dedi: Kaldırır diye düşünüyorum ama o ekran kartı işlemciye pek iyi olmamış. Genişletmek için tıkla... Ha haklısınız hocam ya onu ben de biliyorum zaten ocak ayında RTX 2070 çekeceğim dedim sorayım o zamana kadar oynarım
Longhorn dedi: Kaldırır diye düşünüyorum ama o ekran kartı işlemciye pek iyi olmamış. Genişletmek için tıkla... Ha haklısınız hocam ya onu ben de biliyorum zaten ocak ayında RTX 2070 çekeceğim dedim sorayım o zamana kadar oynarım
Longhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 1.849 Makaleler 1 Çözümler 28 15 Kasım 2022 #4 jrurahera dedi: Ne iyi olmamış. Genişletmek için tıkla... Yani ekran kartı çok eski işlemci daha yeni.
jrurahera dedi: Ne iyi olmamış. Genişletmek için tıkla... Yani ekran kartı çok eski işlemci daha yeni.
jrurahera Hectopat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 402 Yer İstanbul 15 Kasım 2022 #5 Longhorn dedi: Yani ekran kartı çok eski işlemci daha yeni. Genişletmek için tıkla... Aynen ben de biliyorum hocam onu dediğim gibi ocakta ekran kartı alacağım
Longhorn dedi: Yani ekran kartı çok eski işlemci daha yeni. Genişletmek için tıkla... Aynen ben de biliyorum hocam onu dediğim gibi ocakta ekran kartı alacağım