Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 21 Aralık 2020 #11 Not 150W Tüketiyor kendime var ondan bilmiyorum )) 550 W 80+ al kafan rahat olsun derim.
Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 21 Aralık 2020 #12 Yardımcı olması açısından güvenilir en bilindik PSU markaları: FSP. High Power. Corsair. ASUS. Gigabyte. MSI. (Türkiyede satılmıyorum diye biliyorum, ama yurtdışından getirebilirsen öneririm.) Sharkoon. Xigmatek. Thermaltake. Zalman. Aerocool. Cooler Master.
Yardımcı olması açısından güvenilir en bilindik PSU markaları: FSP. High Power. Corsair. ASUS. Gigabyte. MSI. (Türkiyede satılmıyorum diye biliyorum, ama yurtdışından getirebilirsen öneririm.) Sharkoon. Xigmatek. Thermaltake. Zalman. Aerocool. Cooler Master.
Roni3rhan Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 225 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi Gtx 1650SUPER Ekran Kartı İ3 9100F İşlemci 8x2 16gb DDR4 Ram Msi h310m-vdh Anakart Corsair 550w 80plus Power Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2020 #13 Dostum ekran kartı olarak 1650 Super seçersen PSU yeter.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #14 Sahip misin yani? Veya almayı planlıyorsan alma. Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Biraz daha verip eli yüzü düzgün bir şey alabilirsin. Sahip olup da takmayı düşünüyorsan değiştir derim önce.
Sahip misin yani? Veya almayı planlıyorsan alma. Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11 Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Biraz daha verip eli yüzü düzgün bir şey alabilirsin. Sahip olup da takmayı düşünüyorsan değiştir derim önce.