R5 1600 sistem için monitör önerisi

Bütçe
1500

serhat9695

Kilopat
Merhaba,

Konu başlığında belirttiğim gibi Ryzen 5 1600 ve RX580 ekran kartı mevcut. Monitör alırken kararımı bir türlü veremedim. 144-165 Hz monitör sorun yaratır mı? Bu sistemi kullananlar sorun yaşadı mı ya da yaşıyorlar mı ya da yaşar mıyım? Konu hakkında bilgi verip yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.

Daha çok FPS oyunları oynamak için CS:GO PUBG PUBG Mobile gibi.

Tam özellikler.

Anakart: Prime B350M-A
İşlemci: Ryzen 5 1600.
RAM: G.Skill 8 GB (2x8GB) Ripjaws V kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35v tek modül RAM.
Disk: Samsung 980 Pro.
Ekran kartı: RX580.

Saygılarımla.

Önerebilirim. İnceleyip, araştırıp dilediğiniz takdirde satın alabilirsiniz. Bulabildiğim en uygun fiyat buradaydı.

Bu modelde güzel duruyor hocamda hem görüş açısı dar hem de parlaklığı 150CD bana az geldi çoğu markanın standart 250CD değil mi? Ayarlanabilir olması avantaj orası ayrı.

Bu modelde güzel duruyor hocamda hem görüş açısı dar hem de parlaklığı 150CD bana az geldi çoğu markanın standart 250CD değil mi? Ayarlanabilir olması avantaj orası ayrı.
Ayarlanabilir olması ve IPS paneli ile tercih etmiştim. Ben kendi odamda pencerenin tam karşısında durmasına rağmen bir sorun yaşamadım ancak tabi kişisel tercih. bu arada sitedeki veriler yanlış. 350CD https://www.epey.com/monitor/hp-x24ih-2w925aa.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…