Konu başlığında belirttiğim gibi Ryzen 5 1600 ve RX580 ekran kartı mevcut. Monitör alırken kararımı bir türlü veremedim. 144-165 Hz monitör sorun yaratır mı? Bu sistemi kullananlar sorun yaşadı mı ya da yaşıyorlar mı ya da yaşar mıyım? Konu hakkında bilgi verip yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.
Daha çok FPS oyunları oynamak için CS:GO PUBG PUBG Mobile gibi.
Tam özellikler.
Anakart: Prime B350M-A
İşlemci: Ryzen 5 1600.
RAM: G.Skill 8 GB (2x8GB) Ripjaws V kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35v tek modül RAM.
Disk: Samsung 980 Pro.
Ekran kartı: RX580.
Keskin hatlı, üç parçalı stand üzerindeki ZeroFrame tasarımlı ekran sayesinde tam görüş elde edin. 144 Hz3’e varan yenileme hızına sahip canlı IPS’de Radeon™ Freesync ile kusursuz oyun deneyiminin…
www.gaming.gen.tr
Önerebilirim. İnceleyip, araştırıp dilediğiniz takdirde satın alabilirsiniz. Bulabildiğim en uygun fiyat buradaydı.
En ucuz Acer VG240YPBIIP 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer VG240YPBIIP 24" 1ms Full HD Freesync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu modelde güzel duruyor hocamda hem görüş açısı dar hem de parlaklığı 150CD bana az geldi çoğu markanın standart 250CD değil mi? Ayarlanabilir olması avantaj orası ayrı.
Bu modelde güzel duruyor hocamda hem görüş açısı dar hem de parlaklığı 150CD bana az geldi çoğu markanın standart 250CD değil mi? Ayarlanabilir olması avantaj orası ayrı.
Ayarlanabilir olması ve IPS paneli ile tercih etmiştim. Ben kendi odamda pencerenin tam karşısında durmasına rağmen bir sorun yaşamadım ancak tabi kişisel tercih. bu arada sitedeki veriler yanlış. 350CD https://www.epey.com/monitor/hp-x24ih-2w925aa.html
Ayarlanabilir olması ve IPS paneli ile tercih etmiştim. Ben kendi odamda pencerenin tam karşısında durmasına rağmen bir sorun yaşamadım ancak tabii kişisel tercih. Bu arada sitedeki veriler yanlış. 350CD https://www.epey.com/monitor/hp-x24ih-2w925aa.html