R5 1600 sistem nasıldır?

Bütçe
7800
7800 TL'ye sistem arıyorsan ben sana daha iyisini yapayım gel.

İşlemci 10400F, RAM 2 adet 8 GB, anakart B460, Crucial P2 NVMe 500 GB. Toplam 7815 TL.

GameGaraj güvenli midir?
Palit dandik bir marka değil mi? Bu attığım sistemin hiç oluru yok mu? alıp kurtulayım diyorum ama pişman olmak da istemiyorum

Son düzenleme:
GameGaraj güvenli midir?

Palit dandik bir marka değil mi? Bu attığım sistemin hiç oluru yok mu? alıp kurtulayım diyorum ama pişman olmak da istemiyorum

GameGaraj güvenilirdir. GTX 1650 için Palit veya ASUS olmasının pek bir olayı yok zaten düşük güç tüketen bir kart. 10400F gibi Ryzen 3600 rakibi bir işlemci varken 1600'ün pek yüzüne bakılmaz bu bütçede, 3500X olsaydı bile kurtarmazdı.

Ben cidden anlamıyorum arkadaşım amd islemciden yana olduğunu yazmis şimdi. Benim attığım çok büyük bir fark yoksa alayım diye düşünüyorum

Ben cidden anlamıyorum arkadaşım amd islemciden yana olduğunu yazmis şimdi. Benim attığım çok büyük bir fark yoksa alayım diye düşünüyorum

Ben de AMD kullanıyorum, hatta tüm sistemim AMD ama işlemci var işlemci var yani bu durumda bu fiyattan 1600 almanın bir nedeni yok. Doğru düzgün besleyeceği ekran kartı da olmayacak ileride yükseltme yaptığında. 10400F'e RTX 3060 takabilirsin örneğin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…