R5 1600 sistem vs i3-9100F sistem

Evet size sormak benim suçum sırf egonuz tatmin olsun diye bilmişlik taslıyorsunuz ayrıca 1500 TL daha ekleyip alacağım sistemde bu performansın yarısını bile alamayacağım?
1600 AF ile neyi kıyaslıyorsunuz bilmiyorum ama bende o işlemciyi kullanıyorum. Bu bilgisayarın içindeki RX 570 sıfır mı zannediyorsunuz? Gider ikinci elde adam gibi sistem yaparım. İnsanların düşüncesine katlanamayacaksanız konu açmayın o zaman.

Ben insanların görüşüne önem veririm ama sizin gibi her konuda kendini bilen kişilerin düşüncesine önem vermem he bu arada 2. sistemin sahibiyle de görüştüm sistemde Fortnite açtığında GPU 55 derece CPU da 50 derecede ve kasanın içine baktığımızda tertemiz hiçbir sorunu yok işlemci termal macunu da yenilenmiş buna ne diyeceksiniz?

Ben sisteme kötü demedim, lafı oturma organınızdan mı anlıyorsunuz? Birebir aynısını ben kullanıyorum zaten. Hayırlı olsun size sisteminiz, boş boş konuşmayın daha fazla.

Ben sisteme kötü demedim, lafı oturma organınızdan mı anlıyorsunuz? Birebir aynısını ben kullanıyorum zaten. Hayırlı olsun size sisteminiz, boş boş konuşmayın daha fazla.

Tamam daha abartmıyacağım teşekkür ederim iyi günler.
i3 9100'ün devri kapandı. Güncelleme desen sıfır fiyatına eski işlemci satıyorlar. En iyisi AM4 tarafından git hem önü açık hem çekirdek sayısı fazla.

Hocam ilk gösterdiğim sistem 4200 TL'ye düştü alınır mı?

Son düzenleme:
Hocam ilk gösterdiğim sistem 4200 TL'ye düştü alınır
Karar sizin fena bir fiyata düşmemiş. Ama sistemi yükseltmek istediginizde İslemci+Anakart degistirmek zorunda kalacaginizi unutmayin derim. 8GB bir RAM daha gerekli bunu da aklinizda tutun. Pisman olmam ben derseniz alin son karar sizin fiyat fena degil cunku.

Bende düşündüm 8 GB RAM gerçekten çok az en az 16 lazım dediğiniz gibi işlemciyle anakartı değiştirmek zorunda kalabilirim o yüzden diğerini tercih edeceğim.

2.sistem daha mantıklı tabi ki ancak güç kaynağını değiştirmenizi öneririm.

2.sistem daha mantıklı tabii ki ancak güç kaynağını değiştirmenizi öneririm.

Güç kaynağını değiştirirsem anakart değiştirmek zorunda kalır mıyım ve güç kaynağını neden beğenmediniz bana da kötü gibi geldi ama tam bilmiyorum hani bana nasıl bir sıkıntı çıkarır.

Güç kaynağı ile anakartın alakası yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…