teşekkür ediyorum, bu toplama sanırım alttakinden bile iyi oluyor?Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10100F Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.033,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 2X.Zotac Gaming GeForce RTX 2060 ZT-T20600K-10M 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zotac Gaming GeForce RTX 2060 ZT-T20600K-10M 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK
DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
6100 TL ediyor.
hayır OC vs yapmayacağım , oyun oynamak için kullanmayı düşünüyorum . aradaki fiyat farkına rağmen alttakini almalıyım yani anladım teşekkürlerEğer OC ya da UV yapacaksan 3500X çok güçlü bir işlemci ama bunlar için bir kule tipi soğutucu alman lazım ve R5 3500X olanın ekran kartında 3 fan bulunduğu için daha soğuk çalışacaktır kasayı değiştirebilirsen mesh al daha iyi olacaktır cam kasalar çok fazla hava almıyor. Senin yerinde olsam 3500X'li sistemi alırdım.
Teşekkür ediyorum, bu toplama sanırım alttakinden bile iyi oluyor?
Pek anlamadığım için başka arkadaşlar da değerlendirirse bu şekilde tek tek alabilirim.
Hayır OC vs yapmayacağım, oyun oynamak için kullanmayı düşünüyorum. Aradaki fiyat farkına rağmen alttakini almalıyım yani anladım teşekkürler.
çok teşekkür ederim yardımlar için şuan aynı şekili hazır sistemlerde 6800 tl civarına görüyorum baya bir fark var arada, bu yazdıklarınızı daha önce topladınız mı acaba herhangi bir darboğaz ekstra ısınma sorunu vs bir olay var mıdır? bilmem gereken bir şey yaniHocam benim attığımı alın 2060 sistem daha fazla FPS verecektir.
Çok teşekkür ederim yardımlar için şu an aynı şekili hazır sistemlerde 6800 TL civarına görüyorum bayağı bir fark var arada, bu yazdıklarınızı daha önce topladınız mı acaba herhangi bir darboğaz ekstra ısınma sorunu vs bir olay var mıdır? Bilmem gereken bir şey yani.
sağolun hocam fakat biraz korktum, 2 büyük forumda sizin bu sistemi sordum, işlemci yüzünden kesinlikle alma diyenler oldu, 20 kişiden 18 i falan alma demiştir.. karar veremedim vallahiHayır hocam darboğaz sıkıntısı yok rahat besliyor 2060'ı. Bir sıkıntı yok sistemde.
Sağ olun hocam fakat biraz korktum, 2 büyük forumda sizin bu sistemi sordum, işlemci yüzünden kesinlikle alma diyenler oldu, 20 kişiden 18'i falan alma demiştir. Karar veremedim vallahi.
haklısınız burada da araştırdım sorun olmaz diyorlar bir tek bu konudaki son mesaja cevap vermemiş kimse i3 10100F RTX 2060'ı besler mi?Bu forumda açın herke darboğaz yapmaz der. Onlar neye dayanar söylemişler acaba.