1. Nesil Ryzen işlemciler (AF hariç) Windows 11 desteklememekte fakat Insider sürümünde bu şart geçici olarak kalktı diye hatırlıyorum. Eğer sorun çıkarıyorsa forumda düzenlenmiş isolar var onun üzerinden geçiş yapabilirsiniz.
teşekkür acaba bu isolar orjinalmi veya bendeki windows orjinaliği gidermi1. Nesil Ryzen işlemciler (AF hariç) Windows 11 desteklememekte fakat Insider sürümünde bu şart geçici olarak kalktı diye hatırlıyorum. Eğer sorun çıkarıyorsa forumda düzenlenmiş isolar var onun üzerinden geçiş yapabilirsiniz.
Orjinal sadece bir iki veri değiştirilmiş TPM sınırlaması kalksın diye. Zaten buradan arkadaşlarımız yaptı güvenilirdir hocam. Sabitlenmiş mesajdaydı sanırım.teşekkür acaba bu isolar orjinalmi
teşşekürler hocam ordan indiricemOrjinal sadece bir iki veri değiştirilmiş TPM sınırlaması kalksın diye. Zaten buradan arkadaşlarımız yaptı güvenilirdir hocam. Sabitlenmiş mesajdaydı sanırım.
Ben de r5 1600 var ancak tpm 2.0 desteği yok, şu anda windows 11'den yazıyorum. herhangi bir problem yok ama bu sizde olmayacağı anlamına gelmezMerhaba ben TPM2.0 açtım R5 1600 de kursam sıkıntı çıkar mı W11
Ben de R5 1600 var ancak TPM 2.0 desteği yok, şu anda Windows 11'den yazıyorum. Herhangi bir problem yok ama bu sizde olmayacağı anlamına gelmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.