Sahip olduğum PC'nin ekran kartı bozuldu. Tamire verdim fakat çipi bozuldu için yenisi ile aynı fiyata geleceği için yapamayız dediler.
Bu yüzden sizden ekran kartı tavsiyesi istiyorum. Bütçe 3 bin TL ile 7 bin TL arası. İkinci el tavsiyesi verecekseniz alırken nasıl güvenilir olup olmadığını test edebileceğimi de belirtiniz. Sıfır öneriler de bekliyorum daha çok sistemim ile hangi ekran kartının uyumlu olacağı konusunda bilgiler istiyorum.
En ucuz AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.679,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bir de üstüne ikinci el RX 6600 alabilirsiniz Param Güvende ile.
En ucuz AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.679,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bir de üstüne ikinci el RX 6600 alabilirsiniz Param Güvende ile.
Korktuğum şey alacağım ekran kartının bir süre sonra bozulup elimde kalacağı, bunun için teknik altyapım olmadığı için o ekran kartının sağlam mı değil mi bilememek beni ürkütüyor bu konu hakkında tavsiyeye de ihtiyacım var.
@ProximusTwo'nun yaptığı yorumda RX 6600 önerilmiş.Daha farklı ekran kartları önerebilirseniz ve performans açısından tavsiye verirseniz çok sevinirim.