ASUS Prime serisi, AMD ve Intel iÅlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliÅtirildi. SaÄlam güç tasarımına, kapsamlı soÄutma çözümlerine ve akıllı ayar seçeneklerine sahip olan Prime serisi anakartlar, kendi PCâlerini toplayan kiÅilere kullanıÅlı...
Prime motherboards are designed for everyone, combining reliability, EZ DIY, and AI PC features like ASUS AI Advisor to simplify and power every build.
ASUS Prime serisi, AMD ve Intel iÅlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliÅtirildi. SaÄlam güç tasarımına, kapsamlı soÄutma çözümlerine ve akıllı ayar seçeneklerine sahip olan Prime serisi anakartlar, kendi PCâlerini toplayan kiÅilere kullanıÅlı...
Prime motherboards are designed for everyone, combining reliability, EZ DIY, and AI PC features like ASUS AI Advisor to simplify and power every build.
5600X çok daha iyi bir işlemci ama ekran kartınız için bence i5-11400f yeterli. 5600X çok pahalı, onun yerine sisteminizi güncelleyin. Testlere bakabilirsin:
5600X çok daha iyi bir işlemci ama ekran kartınız için bence i5-11400F yeterli. 5600X çok pahalı, onun yerine sisteminizi güncelleyin. Testlere bakabilirsin:
11400F'in içinde dahili Dahili grafik birimi yok, zaten ekran kartı kullanacağınız için 11400F daha mantıklı.
Yani kasadan hiç anlamıyorum. 1000 lira geçmesin, öyle led ışık falan önemli değil. Soğutması iyi olsun ve sessiz çalışsın buna dikkat ediyorum en çok.
Bir de ben genelde hepsiburada'dan alıyorum. Bu anakart orada pahalı, alternatif önerme şansınız var mı? Sizi yormayacaksa.