R5 1600 sisteme yükseltme önerisi

Ben de hazırda bir soğutucu var. Tam markayı hatırlamıyorum ama 2 yıl önce 230 lira civarı almıştım. İş görür umarım. Bizim burada Vatan Bilgisayar var, oradan bu fiyattan alsam (onlar anakart söküp taksa daha iyi ben hiç anlamıyorum) yine de mantıklı olur mu?
Fiyatı orada 2700 TL.
Nerde ucuzsa oradan alın, genelde hepsiburada diğer sitelere göre daha pahalı oluyor.
Güvenilir olursa alayım, ben teknoloji ürünlerinde bir tık geriliyorum. İade edilmiş ürün vs.dir diye geliyor aklıma.
Bu kasa benim Zalman Z3 Plus'tan iyi midir? Eğer 500 yeterli değilse biraz daha çıkayım. Tekrar uğraşmayım.

Montaj için 500TL fazladan vermek mantıklı değil. İnternette tonlarca kaynak var, biraz onları izleyerek yapabilirsiniz.
İşlemci Hepsiburada da varmış, oradan alabilirsin: https://www.hepsiburada.com/intel-c...agaza=Hepsiburada&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.1.9
Ben de hazırda bir soğutucu var. Tam markayı hatırlamıyorum ama 2 yıl önce 230 lira civarı almıştım.
Soğutucu'nun tam modeli ne? Uyumlu olup olmadığına bakayım.
Bu kasa benim Zalman Z3 Plus'tan iyi midir? Eğer 500 yeterli değilse biraz daha çıkayım. Tekrar uğraşmayım.
Evet bu kasa daha iyi.

Hocam tam emin olmamakla birlikte (açtığım konulara bakarak buldum) soğutucu modelim bu. Bir de kit almışım AMD uyumu için. Akasa Venom voodoo AK-CC4008HP0.
2600X al iste uzatma.
??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…