Çözüldü R5 1600 ve 1050 TI Forza Horizon 4 çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
8
Yer
Dünya
Oyunu açmaya çalıştığımda ilk giriyor, sonra başlamak için enter tuşuna basın yerinde basınca hata vermeden kapanıyor. Lütfen yardımcı oldun param boşa gitsin istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Sistemim:
R5 1600
8 GB RAM
1050 TI
W10 sürüm 1909
Ekran kartı sürücü 432.00 ve 445.75'te denedim.

Çözüm
Hayatım boyunca herhangi bir elektrikli şeyde yaşadığım en saçma şey durumu çözdü. Olay şu: Arkadaşımla konuşuyorduk, o da öylesine dedi ki madem öyle korsan indir oyna. Ben de mantıklı dedim korsan indirdim ve çalıştı. Sonra 10 dakika kadar oynadım arkadaşım dedi ki korsan açıkken orijinali açmayı dene(karantina bize yaramadı :)). Ben de yaptım, sonra bilgisayar mavi ekran verdi. Yeniden açtığımda korsanı tamamen sildim ve orijinali denedim tamamen sorunsuz çalıştı. Hala da çalışıyor.
Hayatım boyunca herhangi bir elektrikli şeyde yaşadığım en saçma şey durumu çözdü. Olay şu: Arkadaşımla konuşuyorduk, o da öylesine dedi ki madem öyle korsan indir oyna. Ben de mantıklı dedim korsan indirdim ve çalıştı. Sonra 10 dakika kadar oynadım arkadaşım dedi ki korsan açıkken orijinali açmayı dene(karantina bize yaramadı :)). Ben de yaptım, sonra bilgisayar mavi ekran verdi. Yeniden açtığımda korsanı tamamen sildim ve orijinali denedim tamamen sorunsuz çalıştı. Hala da çalışıyor.

Çözüm
WfZ2pj3.gif

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı