Efe Ertugay
Centipat
Merhaba değerli arkadaşlarım. 15 tatil gibi bir sistem toplamak istiyordum. Şöyle bir sistem kurdum, fikirlerinizi bekliyorum.
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 12nm B2
Anakart: ASRock B450M HDV R4.0
Ram: Adata XPG 8GB 3000MHz GAMMIX (Bir süre sonra çift kanal olarak 16 GB yaparım)
Ekran Kartı: Galax GeForce 1650 Super EX
SSD: Kingston HyperX Fury 3D 480 GB(Aynı şekilde ilerleyen zamanda HDD alırım)
Kasa: Dark Diamond Pro
PSU: High Power 650W 80+ Bronze Element Smart Mavi Led
Aslında bu sistemi hazır olarak almak istiyorum. Daha ucuza denk geliyor. Yani bu sisteme :
www.teknobiyotik.com
Bazı yükseltmeler yaptım.
Toplam fiyat : 3.448,89 ₺
Tavsiyelerinizi ve uyumsuz parçalar varsa söylemenizi rica ediyorum. Bir de bu sisteme montaj ve test yapmalarını isteyeceğim. Sistem elime ulaştıktan sonra ne yapmam lazım? Bu konuda da yardımınız lazım. Ayrıca başka sistem önerileriniz ve fikirleriniz varsa açığım.
İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 12nm B2
Anakart: ASRock B450M HDV R4.0
Ram: Adata XPG 8GB 3000MHz GAMMIX (Bir süre sonra çift kanal olarak 16 GB yaparım)
Ekran Kartı: Galax GeForce 1650 Super EX
SSD: Kingston HyperX Fury 3D 480 GB(Aynı şekilde ilerleyen zamanda HDD alırım)
Kasa: Dark Diamond Pro
PSU: High Power 650W 80+ Bronze Element Smart Mavi Led
Aslında bu sistemi hazır olarak almak istiyorum. Daha ucuza denk geliyor. Yani bu sisteme :

Teknobiyotik E2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, GTX1650 Super 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Ekonomik Canavar Sistem E2 Oyuncu Bilgisayarı En Uygun Fiyat ve Taksit Seçenekleri İle Teknobiyotik.com'da!

Toplam fiyat : 3.448,89 ₺
Tavsiyelerinizi ve uyumsuz parçalar varsa söylemenizi rica ediyorum. Bir de bu sisteme montaj ve test yapmalarını isteyeceğim. Sistem elime ulaştıktan sonra ne yapmam lazım? Bu konuda da yardımınız lazım. Ayrıca başka sistem önerileriniz ve fikirleriniz varsa açığım.
Son düzenleyen: Moderatör: