Satılık R5 1600 ve 1660 Ti sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, laptopa geçmek için sistemimi satmayı düşünüyorum. Sistem 1 yıllık olup anakart dışındaki parçaların çoğunda en az 1 yıl garanti bulunmaktadır.
B350 ASUS Prime anakart,
R5 1600 işlemci,
ASUS TUF 1660 Ti ekran kartı (2 yıl garantili).
240GB SSD + 1TB HDD.
8 GB Apacer Panther 3200MHz 16CL RAM bulunmakta.

Kasa ve PSU olarak Gamepower'ın kasası mevcut. PSU 650W olup herhangi bir sorunu bulunmuyor. Ancak kasa ise pek kaliteli olmadığı için değiştirilmesini tavsiye ederim.

Fiyat olarak aklımda herhangi bir fikir bulunmuyor, tekliflerinizi bekliyorum. Uzaktan satın alacak iseniz referanslarınız var ise dolaptan diğer türlü önce ödeme veya Yalova içi elden teslim şeklinde satabilirim.

@Umut Nas ile HDD için anlaşmış bulunmaktayız. Diğer parçaların satışı devam ediyor.

Sistemin fiyatını 6700TL olarak belirledim.

Son düzenleme:
Parca parca olarak sadece 1 TB HDD'yi satmayi dusunur musunuz?

Düşünebilirim tabii ki, 2.5 inç ve sağlığı 100. Ne kadar düşünürsünüz ekran kartları dışında piyasaya hakim değilim.

İşlemci için fiyat yazar mısınız tekli satış yapıyorsanız.

Hocam piyasada gördüğünüz aktif sorunsuz bir R5 1600 ilanı atın, onun bir tık daha ucuzuna satayım. Pek piyasaya hakim olmadığım için böyle yapmayı düşünüyorum. Kutusu ve faturası mevcut.

RAM ve Ekran kartı için ayrı ayrı fiyat alabilir miyim?

Düşünebilirim tabii ki, 2.5 inç ve sağlığı 100. Ne kadar düşünürsünüz ekran kartları dışında piyasaya hakim değilim.

3,5 inc olanlar 200 TL'ye satisa koyulmus daha bugün. Hard Disk Sentiel uzerinden ekran goruntusu atabilir misiniz?

RAM ve Ekran kartı için ayrı ayrı fiyat alabilir miyim?

RAM konusunda 900TL düşündüm, eksisi artısı tartışılır tabii. Ekran kartı için 3700TL düşündüm. Ciddi alıcı iseniz pazarlık neden olmasın 🙂.Sattığım ürünlerde HDD dışında hepsinin kutusu ve faturası bulunmakta.

3,5 inc olanlar 200 TL'ye satisa koyulmus daha bugün. Hard Disk Sentiel uzerinden ekran goruntusu atabilir misiniz?

Şu an pek müsait değilim. Sizin için de sorun olmaz ise yarın atabilir miyim?

RAM konusunda 900TL düşündüm, eksisi artısı tartışılır tabii. Ekran kartı için 3700TL düşündüm. Ciddi alıcı iseniz pazarlık neden olmasın 🙂.Sattığım ürünlerde HDD dışında hepsinin kutusu ve faturası bulunmakta.
İletişim adresi bırakmanız mümkün mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı