Merhaba, laptopa geçmek için sistemimi satmayı düşünüyorum. Sistem 1 yıllık olup anakart dışındaki parçaların çoğunda en az 1 yıl garanti bulunmaktadır.
B350 ASUS Prime anakart,
R5 1600 işlemci,
ASUS TUF 1660 Ti ekran kartı (2 yıl garantili).
240GB SSD +1TB HDD.
8 GB Apacer Panther 3200MHz 16CL RAM bulunmakta.
Kasa ve PSU olarak Gamepower'ın kasası mevcut. PSU 650W olup herhangi bir sorunu bulunmuyor. Ancak kasa ise pek kaliteli olmadığı için değiştirilmesini tavsiye ederim.
Fiyat olarak aklımda herhangi bir fikir bulunmuyor, tekliflerinizi bekliyorum. Uzaktan satın alacak iseniz referanslarınız var ise dolaptan diğer türlü önce ödeme veya Yalova içi elden teslim şeklinde satabilirim.
@Umut Nas ile HDD için anlaşmış bulunmaktayız. Diğer parçaların satışı devam ediyor.
Sistemin fiyatını 6700TL olarak belirledim.
B350 ASUS Prime anakart,
R5 1600 işlemci,
ASUS TUF 1660 Ti ekran kartı (2 yıl garantili).
240GB SSD +
8 GB Apacer Panther 3200MHz 16CL RAM bulunmakta.
Kasa ve PSU olarak Gamepower'ın kasası mevcut. PSU 650W olup herhangi bir sorunu bulunmuyor. Ancak kasa ise pek kaliteli olmadığı için değiştirilmesini tavsiye ederim.
Fiyat olarak aklımda herhangi bir fikir bulunmuyor, tekliflerinizi bekliyorum. Uzaktan satın alacak iseniz referanslarınız var ise dolaptan diğer türlü önce ödeme veya Yalova içi elden teslim şeklinde satabilirim.
@Umut Nas ile HDD için anlaşmış bulunmaktayız. Diğer parçaların satışı devam ediyor.
Sistemin fiyatını 6700TL olarak belirledim.
Son düzenleme: