Öncelikle SSD'yi çıkarın o parayla 8GB RAM alın. Anakartı düşürün B350 çipsetli yeterli olur. 1TB disk yeterli olur 2TB gerekli değil. Ve geleceğe dönük olması için 1060 tercih edin 3GB modeli bütçenizi çok aşmaz. Ve lütfen İtopya'dan toplayın daha ucuza gelir.
Herkesi tek tek etiketlemek istemiyorum ama Ryzen 5 2600 mı kaldı piyasada? Bütün stoklar tükenmiş var olanda fahiş fiyatla satılıyor. Ben kesinlikle şu anda 1200 TL altına alınmadıkça Ryzen 5 2600 önermiyorum.
Herkesi tek tek etiketlemek istemiyorum ama Ryzen 5 2600 mı kaldı piyasada. Bütün stoklar tükenmiş var olanda fahiş fiyatla satılıyor. Ben kesinlikle şu anda 1200 Tl altına alınmadıkça Ryzen 5 2600 önermiyorum.
Öncelikle SSD'yi çıkarın o parayla 8GB RAM alın. Anakartı düşürün B350 çipsetli yeterli olur. 1TB disk yeterli olur 2TB gerekli değil. Ve geleceğe dönük olması için 1060 tercih edin 3GB modeli bütçenizi çok aşmaz. Ve lütfen İtopya'dan toplayın daha ucuza gelir.
Saçmalamayın biz burada RTX 2060'tan bahsediyoruz. Siz gelmişsiniz 1060 3 GB Ti öneriyorsunuz. İtopya'dan daha ucuza gelmiyor. Lütfen reklam yapmayın. Ayrıca B350 alacagıma 20 TL daha verip B450 alırım daha iyi.