Sizlerinde tavsiyeleri üzerine gaza gelip demin sipariş verdim. Umarım hayırlı olur, ilk toplama deneyimim.
Elimde B350M Gaming PRO anakart ve kasa mevcut. Oyun yayını için topladım, sizce iyimi yapmışım?
SSD olarak Corsair LE200 serisinin 120GB versiyonu kullanılabilir. 30 TL gibi bir fark var aralarında ama hız bakımından gözle görülür bir fark olacaktır. Sistemin geri kalanı gayet güzel güle güle kullanın.
Sizlerinde tavsiyeleri üzerine gaza gelip demin sipariş verdim. Umarım hayırlı olur, ilk toplama deneyimim.
Elimde B350M Gaming PRO anakart ve kasa mevcut. Oyun yayını için topladım, sizce iyimi yapmışım?
Fiyat yüksek farkındayım fakat 3-4 aydır bilgisayarım yok. Daha fazla sabredemedim ve pazartesi günü kredi çektim. Bu gün de bunları adım ve siz şuan "Sistem iyi hayırlı olsun" falan diyince gerçekten sevindim, pişman değilim. Teşekkür ederim İlerleyen zamanlara monitörü veya ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum sadece.
450 TL gibi bir bütçeye hem kasa hem de güç kaynağını kapatmak istiyorum ancak 80+ sertifikalı hazır güç kaynaklı uygun fiyatlı kasaların hava sirkülasyonu nasıldır?, düzenli kablolama yapmak için uygun mudur? yeterli bilgi bulamadım internette.
Elimde Everest Rampage Racer Plus model kasa mevcut görüntüsünü çok beğendiğim için almıştım, pişman etmedi çok şükür Everest e güven olmaz dandik diyorlar ama sonuçta sadece boş bir kasa bu ben gayet memnunum sisteme bir etkisi yok yani.