R5 1600 ve GTX 1060 sisteme yükseltme

Dostum sana şiddetle 144 hz monitör öneririm sistemin iyi bununla süper olur hangi oyunları oynayacaksın
PUBG,The Witcher, Call of Duty WWII,ARK

2700x tercih edin. Yoksa 1600'ü değiştirmeye değmez. Bir de 144Hz monitör alabilirsiniz. Ben Benq monitörünü öneriyorum.
2700x tercih edebilirim öneriniz için teşekkürler.
Monitor olarak sunduğunuz öneri içinde teşekkürler.
İkiside hoşma gitti monitor zaten aklımda vardı işlemci konusundada bir fikir edindim.

Anakartını X470 modellerine yükseltebilirsin. Daha yüksek hıza ulaşmak için M.2 NVMe SSD takabilirsin.
İşlemciyi yükseltirken ana kartıda yükselticeğim teşekkürler.
M2 noktasındaki öneriniz içinde teşekkürler şuan için düşünmesemde ilerleyen zamanda iyi bir m2 alabilirim.

O
o zaman kesinlikle 144hz monitör al

Sistemin şu an gayet iyi, yükseltmeye gerek yok. Yine de tavsiyemi sorarsan 144 HZ monitör al ve sıvı soğutma tak. İşlemcini ve ekran kartını 3. Nesil Ryzen ve 2 veya 3. Nesil GTX serisi veya AMD Navi mimarisi çıkınca değiştirirsin. Onları şu an değiştirmen sana ancak %5-10 performans artışı verir, ki o kadarcık bir fark için 2000 lira üstü masrafa girilmez. Yeni seriler çıkınca aynı masrafla %30-50 performans artışı alırsın.

Anladım,Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…