R5 1600 ve GTX 1060 Windows yüklenmiyor

Eğer imkanınız varsa çalışan başka bir Windows'a harddiakinizi harici olarak takmalısınız. Bence problem HDD kaynaklı gibi. Şayet bu şekilde HDD ye ulaşabilirseniz biçimlendirme yapıp tekrar Windows kurmayı deneyin.

SSD'de denedim bunu ama işe yaramadı maalesef. Yani CMD ile diski temizledim sonra yeni birim oluşturmadan yüklemeyi denedim olmuyor.
Cidden çok garip bir durum, Sosyal kurallarında göremedim etiketlemenin yasak olduğunu. @Recep Baltaş etiketleyeyim belki görür.
Sosyal'de bir önceki açtığım konu önemsenmeyince bunları yazdım zaten. Anlamıyorum artık yani ben de kaç defa etiketledim illa ki görmüştür diye düşünüyorum ama sanırım görmezden gelmeye devam edecek. @Recep Baltaş
@Recep Baltaş

Son düzenleme:
BİOS'u sıfırlar mısınız? Bu yöntem'de olmazsa BİOS'u silip custom bios yükleyebilirsiniz.

BIOS'u sıfırlama işlemi işe yaramıyor. BIOS silme işlemi nedir?
@Recep Baltaş gör artık da çözemeyeceksen bile söyle ya.

Kendi sorunumu kendim çözdüm ve çözümü burada sizlerle paylaşmak istemiyorum. Eğer benim yaşadığım sorunu yaşayan olursa bana e-posta yoluyla ulaşabilirler. 2 senedir çözülmeyen bir problemim var ve kimse yardımcı olamadı, arada saçma konuşmalara da maruz kaldım ama sorunu çözmek için çok uğraştım ve çözdüm. Sevgili @Recep Baltaş 'ı da kaç kere etiketlesem de görmezden geldi. Bu işlevsiz platformdan ayrılıyorum hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…