R5 1600 ve GTX 1080 sistem toplama

Daha fazla  
Arkadaşlar 1 saat içerisinde internet üzerinden parça siparişlerine başlayacağım. Bu yüzden herhangi bir sıkıntı varsa uyumsuzluk veya son düzeltmeler gibi önerilerinize acil olarak ihtiyacım var.

Geriye klavye mouse gibi aparatlar kalıyor onları da buraya yazmaya gerek duymadım.

Kafamdaki soru işaretleri;
Tahminimce saçma sorular olacak bunlar.
Anakart bilgim yok hiç anlamıyorum öneri üzerine ekledim güzel olduğu söylendi çıkmazdayım. O.C var mı, lazım olur mu? RAM'leri 3200'e alabiliyor muyuz?

İşlemci, RAM arasındaki bağlantının çok önemli olduğu söylendi biliyorsunuz Ryzen işlemcilerde yüksek frekanslı RAM'ler ile güzel performanslı çalışıyorlar. Bu RAM'i uygun gördük ama sizin yorumunuz nedir?

İkinci monitörü bu model alma sebebim 2.monitör isteyen programlar kullanmaktayım yani rahatlığı çok güzel oluyor birbiri ile uyumlu almamı söylediler. Yani uyumluluk derken demek istediğim boyutları tasarımı gibi göze hitap etmesi. Sizce gereksiz masraf mı 2.monitör olarak bu monitör? Daha uygun dediğiniz modeller var mı?

Herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı, Corsair 270R, PSU'yu Corsair RM650 veya Cooler Master GM650 ile değiştirin. Geri kalan sistem uyumlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…