R5 1600 ve GTX 1650 sistem Rust için yeterli mi?

İşletim sistemi
Windows 11
Daha fazla  
RAM
XPG 8GB DDR4 3000MHz CL16
SSD veya HDD modeli
ADATA SU630 , Seagate ST3500413AS
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB
Anakart
Asus Prime A320M-K
İşlemci
Ryzen 5 1600
Sistemim bu. Rust oynarken oyun hep donuyor Alt+Tab yapınca donup çöküyor, RAM'i 16 yapsam sorun çözülür mü acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 1050ti ve 2600x var,oyunda alt tab atmaya korkuyorum,alt tab atar atmaz yanıt vermiyora düşüp kapanıyor sizde de mi öyle?

Bende 1050 Ti ve 2600X var, oyunda Alt Tab atmaya korkuyorum, Alt Tab atar atmaz yanıt vermiyora düşüp kapanıyor sizde de mi öyle?

Aynen hocam aynı sorun bende de var optimizasyon özürlüsü bir oyun olduğu biliyorum ama bende RAM'den dolayı da sürekli drop yiyorum suda yüzerken donup gidiyor oyun öyle yani işlemcin iyi olunca grafik ayarını işlemciye yük bindirecek şekilde yaparsan 750 Ti ile de oynayabilirsin oyunu rahat birkaç yayıncıda görmüştüm bu şekil.

Aynen hocam aynı sorun bende de var optimizasyon özürlüsü bir oyun olduğu biliyorum ama bende RAM'den dolayı da sürekli drop yiyorum suda yüzerken donup gidiyor oyun öyle yani işlemcin iyi olunca grafik ayarını işlemciye yük bindirecek şekilde yaparsan 750 Ti ile de oynayabilirsin oyunu rahat birkaç yayıncıda görmüştüm bu şekil.
Benimde ram 8 hocam büyük ihtimalle ondan,oyun en az 10 istiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı