R5 1600 ve GTX 1650 sisteme PSU önerisi

Emre_voker

Hectopat
Anakart Gigabyte B450 S2H.
İşlemci AMD Ryzen 5 1600 12NM yenilenmiş olan.
Ekran kartı Gigabyte GTX1650 OC.
RAM Corsair Vengeance 2x8 3000 MHz.
HDD 1 TB Seagate.
SSD James Donkey 240.
Ve kaç Watt güç kaynağı alacağımı bilmiyorum onu bilsem güç kaynaklı bir kasa almayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1650 almaktansa 100-150TL fazla alıp GTX 1650 Super alabilirsiniz, aradaki fark aşırı büyük. Aynı fiyatta.

SSD'yi değiştirin, eşekten hayır gelmez. Samsung, ADATA veya Corsair gibi markalara yönelin.

Bu sistemi aldınız mı alacak mısınız? Almadıysanız durun. O ekran kartı çok kötü almayın. Aynı paraya 1650 SUPER alın.
Daha almadım almayı düşünüyorum ve düşüncenizi değerlendireceğim
1650 almaktansa 100-150TL fazla alıp GTX 1650 Super alabilirsiniz, aradaki fark aşırı büyük. Aynı fiyatta.

SSD'yi değiştirin, eşekten hayır gelmez. Samsung, ADATA veya Corsair gibi markalara yönelin.
psu önerisi istemiştim ama buda olur donkey fiyat performans acısından iyi bir marka zaten ssd de sadece windows kurulu olacak o yüzden düşük bütçeli tuttum

Daha almadım almayı düşünüyorum ve düşüncenizi değerlendireceğim

psu önerisi istemiştim ama buda olur donkey fiyat performans acısından iyi bir marka zaten ssd de sadece windows kurulu olacak o yüzden düşük bütçeli tuttum
Eşek, fiyat performans açısından iyi bir marka değil, aynı fiyata samsung veya en azından ADATA veya Corsair alabilirsiniz, eşek hiç güvenli değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı